Serdar Sarıdağ Kimdir? Nereli, Kaç yaşında? Serdar Sarıdağ eşi kimdir?

10.10.2022
Serdar Sarıdağ Kimdir? Nereli, Kaç yaşında? Serdar Sarıdağ eşi kimdir?

Serdar Sarıdağ, 6 Şubat 1977 tarihinde Muş iline bağlı Varto ilçesinde dünyaya geldi.

@serdarsaridag kullanıcı adı ile twitterda bulunur.

6 Şubat 1977 tarihinde Muş – Varto’da dünyaya gelen Serdar Sarıdağ, Milliyet Gazetesinde spor yazarı olarak yer görev yaptı. Serdar Sarıdağ, aynı zamanda A Spor kanalında spor yorumcusu olarak çalışmaktadır. Başarılı yorumcunun Islak İmza isimli bir kitabı vardır.. Serdar Sarıdağ, Beşiktaş taraftarıdır.

Milliyet Gazetesinde spor yazarı olarak yer almakta, aynı zamanda A Spor kanalında spor yorumcusu olarak çalışmaktadır. Bu işlerinin yanında yazar olan Serdar Sarıdağ’ın Islak İmza isimli bir kitabı bulunmaktadır.

Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan Serdar Sarıdağ, medya kariyerinde daha önce Beşiktaş muhabiri olarak görev yapmıştır. Serdar Sarıdağ ile ilgili Beşiktaş taraftarlarının bazıları, güvenirliği düşük haberler öne sürdüğünü söylemektedir.

Serdar Sarıdağ ile ilgili bir çok kişi yalan haberler yazdığını, Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Beşiktaş’a zarar vermek istediği gibi yorumlarda bulunmuşlardır. Nerede eğitim aldığı, eşinin kim olduğu hakkında detaylı bilgiye ulaşılamamıştır.

Serdar Sarıdağ, 173 m boyunda ve 81 kilo ağırlığındadır. Burcu ise Kova burcudur.

You cannot copy content of this page