Natali Yarcan kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Natali Yarcan eşi, sevgilisi kimdir?

10.10.2022
Natali Yarcan kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Natali Yarcan eşi, sevgilisi kimdir?

Natali Yarcan kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Natali Yarcan eşi, sevgilisi kimdir?

@nataliyarcan kullanıcı adı ile instagramda bulunmaktadır. 24.3 bin takipçisi vardır.

İstanbul Üniversite’sinde İngiliz Filolojisi okuyan Yarcan, Virgina Marymount Üniversitesi’nde pazarlama alanında master yaptı. Kimya sektöründe uzun yıllar çalıştıktan sonra yemek kitapları yazan sosyetik güzel, ayrıca yemek üzerine hazırladığı programıyla tanınıyor.

bemanagement ile çalışmaktadır.

Adı oyuncu İbrahim Çelikkol ile anılan Natali Yarcan, magazin gündeminde yerini aldı. Natali Yarcan ile İbrahim Çelikkol’u yakın arkadaşları oyuncu Birce Akalay’ın tanıştırdığı iddia ediliyor. Peki, İbrahim Çelikkol’un sevgilisi Natali Yarcan kimdir, kaç yaşında, nereli?

İstanbul Üniversite’sinde İngiliz Filolojisi okuyan Yarcan, Virgina Marymount Üniversitesi’nde pazarlama alanında master yaptı. Kimya sektöründe uzun yıllar çalıştıktan sonra yemek kitapları yazan sosyetik güzel, ayrıca yemek üzerine hazırladığı programıyla tanınıyor. Birkaç yıl önce eşinden boşanan Yarcan’ın iki çocuğu var.

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 İzmit doğumludur. Çelikkol, Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol’un Osman Sınav’la tanışması, hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav’ın çektiği Pars: Narkoterör filminde “Başkomiser Şamil Baturay” rolünün verilmesi ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011-2012 yılları arasında yayınlanan İffet adlı dizide başrolde “Cemil” karakterini canlandırdı.

16 Şubat 2012’de gösterime giren sinema filmi Fetih 1453’te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013-2014 yılları arasında yayımlanan Merhamet dizisinde Fırat Kazan’ı canlandırdı. 2014 yılında yayımlanmaya başlayan ve aynı yıl sona eren Reaksiyon dizisinde bordo bereli “Yüzbaşı Oğuz Ayaz” karakterini canlandırdı. Ayrıca bu karakter için gerçek bordo bereli astsubaylardan çok gerçekçi bir özel eğitim aldı. 2016 yılında yayımlanan Kördüğüm dizisinde “Ali Nejat” karakterini canlandırdı. Son olarak, atv’de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide “Hakan Gümüşoğlu” karakterini canlandırdı.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

You cannot copy content of this page