Batuhan Karacakaya sevgilisi Ayşe Aslan kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

09.10.2022
Batuhan Karacakaya sevgilisi Ayşe Aslan kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Batuhan Karacakaya sevgilisi Ayşe Aslan kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Survivor 2022 All Star üçüncüsü Batuhan Karacakaya ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündemde olan Ayşe Aslan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ayşe Aslan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle kitlelerce tanınan Batuhan Karacakaya, Survivor All Star’a performansıyla damga vurmuştu. Karacakaya, yeni sevgilisiyle Hande Yener’in konserine katıldı. Çiçeği burnunda aşıklar konserden aşk dolu paylaşımlar yaptı. Sosyal medya paylaşımlarından sonra Batuhan Karacakaya’nın ilişkisi merak konusu oldu.

Ayşe Aslan 4 Haziran tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu İkizler’dir. Sosyal medyada Survivor 2022 All Star üçüncüsü Batuhan Karacakaya ile aşk yaşamasıyla gündemde olan Ayşe Aslan eğitimini Gastronomi alanında tamamlamıştır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Sanata meraklıdır. Fotoğraf ve resim sanatına ilgisi vardır.

Hayvansever kişiliği ile dikkat çeken Aslan kedileri sevmektedir. Bir kedisi vardır. İsmi Monşer’dir.
Tam bir spor tutkunu olan Ayşe Aslan düzenli olarak spor yapmaktadır.

2021 yılında yaşadığı bir taciz olayını Twitter sayfasından paylaşan aslan o dönem gündem olmuştur ve yoğun destek görmüştür.

Instagram’da ayseaslanppy ismiyle paylaşımlarına devam eden Ayşe Aslan’ın bu mecrada 28K takipçisi bulunmaktadır.

Twitter’da dollitahazee ismiyle paylaşımlarına devam eden Ayşe Aslan’ın bu mecrada ise 1958 takipçisi bulunmaktadır.

Survivor şampiyonluğuna ramak kala veda eden ve Nisa’nın birinciliğinden dolayı Acun Ilıcalı’ya tepki gösteren Batuhan Karacakaya, özel hayatıyla gündeme geldi. Genç oyuncu yeni aşkını sosyal medya hesabından paylaştı. Konserden “Çok aşk” notuyla paylaşım yapan Batuhan Karacakaya Ayşe Aslan ile aşk yaşıyor.

BATUHAN KARACAKAYA SEVGİLİSİ AYŞE ASLAN KİMDİR?

Ayşe Aslan, Batuhan Karacakaya ile aşk yaşamaktadır. Aslan, Instagram’da @ayseaslanppy kullanıcı adıyla 23,6 bin takipçisi bulunmaktadır.

You cannot copy content of this page