Rojbin Erden Kimdir? Rojbin Erden Kaç yaşında? Rojbin Erden nereli?

08.10.2022
Rojbin Erden Kimdir? Rojbin Erden Kaç yaşında? Rojbin Erden nereli?

Rojbin Erden Kimdir? Rojbin Erden Kaç yaşında? Rojbin Erden nereli? Rojbin Erden boyu? Rojbin Erden yaş? Rojbin Erden dizileri, Rojbin Erden instagram adresi? Rojbin Erden aslen nereli? Rojbin Erden kürt mü?

Rojbin Erden, doğma büyüme İstanbullu’dur. Rojbin Erden, 1996 yılında İstanbul’da dünya’ya gözlerini açmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü’nden eğitim almış ve mezun olmuştur. Fotomodel ve dizi oyuncusu olarak tanınmaktadır. İlk dizi oyunculuğu deneyimini 2022 yılında yayına giren Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle yapmış ve bu dizide Melek karakterine hayat vermiştir.

Gelsin Hayat Bilgi Gibi dizisinde “Melek” karakterini canlandıran Rojbin Erden’in kim olduğu ve hayatıyla ilgili konular araştırılmaya başlandı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, gibi oyuncu kadrosu yer alıyor.

1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Modellik ve oyunculukla ilgilenen Erden, İstanbul Üniversitesi Devlet Konsevatuvarı Opera Bölümü mezunudur.

İlk kez oyunculuğa ve ekranlara adım atması Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisi ile beraber başamıştır.

You cannot copy content of this page