Gökmen Tanaçar kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Gökmen Tanaçar ne iş yapıyor? Şirketi, Biyografisi?

05.10.2022
Gökmen Tanaçar kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Gökmen Tanaçar ne iş yapıyor? Şirketi, Biyografisi?

Gökmen Tanaçar kimdir? Gökmen Tanaçar Nerelidir? Gökmen Tanaçar Kaç yaşında? Gökmen Tanaçar ne iş yapıyor? Gökmen Tanaçar Şirketi? Gökmen Tanaçar Biyografisi?

3 Temmuz 2021 günü Popçu Tuğba Özerk, 1.5 yıldır beraber olduğu Gökmen Tanaçar ile aile arasında gerçekleşen sade nikah töreniyle dünyaevine giren ünlü şarkıcı, tasarımı Tuğba Yavuz’a ait 2 farklı gelinlik giydi. Nikahın ardından, magazin dünyasında pek tanınmayan bir isim olan Gökmen Tanaçar’ın kim olduğu, yaşı ve mesleği de merak konusu oldu.

Tuğba Özerk’in eşi Gökmen Tanaçar kimdir, ne iş yapıyor?

İş insanı Gökmen Tanaçar, ünlü popçu Tuğba Özerk ile evliliğiyle gündeme geldi. Nikâh sonrası muhabirlerle sohbet eden Özerk, Paris’te balayı yapacaklarını söyledi.

Düğün hediyesi olarak eşinin kendisine bir çiftlik hediye ettiği dedikodularını doğrulayan Özerk, “Bir hayalimiz var; ilerleyen yıllarda taşınıp, çiftlik hayatı sürmek. Umarım gerçekleştiririz” dedi.

Tuğba Özerk’in nikah şahidi menajeri Kemal Arslan olurken, Gökmen Tanaçar’ın şahitliğini ise iş insanı Cemal Şen yaptı.

Tuğba Özerk kimdir?

4 Haziran 1980’de İzmir’de doğdu. Melih Özakat İlkokulu’na, Özel Çakabey Lisesi’nde ortaokula ve konservatuvarda liseye gitti. 7 yaşında okul hayatına başlamasıyla TRT ve İzmir Devlet Konservatuvarı’nın çocuk korolarında müzik eğitimine başlaması aynı zamana denk gelir. İlk geri vokal deneyimini 12 yaşında Sezen Aksu’yla beraber 1992 yılında gerçekleştirdi. Sezen Aksu’nun yanında solo ve vokal çalışmaları devam ederken okul hayatı İzmir’de devam etmekteydi.

İlk TV programına yine Sezen Aksu’yla 1992 yılında TRT’de çıktı. Geri vokal çalışmalarının yanı sıra bu programda solo bir şarkı da seslendirmesi kamuoyunda büyük ilgi gördü. Büyük yetenek olarak lanse edilen Tuğba Özerk’in sahne ve müzik hayatı tam anlamıyla böyle başladı denilebilir. Okul hayatı bittikten sonra İstanbul’a taşınan sanatçı aralarında Ege, Deniz Seki gibi isimler bulunan sanatçılara geri vokal yaptı. Daha sonra solo sahne çalışmalarına başlayan Özerk, 2002 yılının Aralık ayında “Dün Gibi” adlı ilk solo albümünü çıkardı. Tuğba Özerk, ATV’nin uzun süredir yayın yapmış olduğu dizisi “Böyle mi olacaktı”da bir sene kadar rol aldı. İlk albümünde bir tane bestesi olan Özerk üç senelik boşlukta birçok besteye de imza attı. 6 Temmuz 2005 tarihinde ‘Lo Lo Lo’ adlı ikinci solo albümünü çıkardı.

You cannot copy content of this page