Yusuf Muzaffer Yayalar kimdir? Nereli, kaç aşında? Yusuf Muzaffer Yayalar dolandırıcılığı ne? Şikayet?

04.10.2022

Yusuf Muzaffer Yayalar kimdir? Yusuf Muzaffer Yayalar Nereli, Yusuf Muzaffer Yayalar kaç aşında? Yusuf Muzaffer Yayalar dolandırıcılığı ne? Yusuf Muzaffer Yayalar Şikayet? Yusuf Muzaffer Yayalar telefon numarası

Web sitemizde Yusuf Muzaffer Yayalar kimdir? Yusuf Muzaffer Yayalar Nereli, Yusuf Muzaffer Yayalar kaç aşında? Yusuf Muzaffer Yayalar dolandırıcılığı ne? Yusuf Muzaffer Yayalar Şikayet? Yusuf Muzaffer Yayalar telefon numarası gibi soruların araştırılması ve bu konuda sorular sorulması üzerine konu araştırılmıştır.

Öncelikle avukat bilgisi paylaşan sitelerde Yusuf Muzaffer Yayalar isminde belirli bir sicil numarası ile avukat bilgisi paylaşıldığı görülmüştür.

Söz konusu avukatın adı kullanılarak telefon ile aramalar olup olmadığını bilmek mümkün değildir. Avukatın ofisine gidip görüşmeniz veya gerçek iletişim bilgisini bulup ulaşmak gerekir.

Bu konudan ziyade, sizi telefon ile arayan, sizden para talep eden kimseye para göndermeyiniz.

İcra dosyası takibini öncelikle yapabilmek içi e-devlet Kapısı’na yani https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yapmanız gerekir. Daha sonra Adalet Bakanlığının e-devlet içinde bulunan sayfasına giderek listelenen hizmetler içinden icra dosyası sorgulamasını bularak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapılması gereken ilk şey icra takibinin durdurulması için dava açmaktır. Bu süreçte icranın durdurulması için mahkeme tarafından karar alınması gerekiyor.

Dolandırıcılardan yeni yöntem: ‘İcra takibi başlatacağız’ yalanı! Kendilerini avukat gibi tanıtıp kandırıyorlar!

Gerçek avukat isimlerini kullanarak bu dolandırıcılığı yapmakta mümkündür.

Şimdi de yeni bir yönteme başvurdular. Hukuk bürosu adı altında vatandaşa mesaj atıp icra takibi yalanıyla ödeme talep ediyorlar.

ar olmayan borçlar, alınmayan hizmet veya kargolarla insanlara ‘icra takibi başlatacağız diyerek para talep edenlere inanmayınız.

E devletten kontrol ediniz daha sonra bu numaraları şikayet edebilirsiniz en yakın Polis Merkezine ve Cumhuriyet savcılığına.

You cannot copy content of this page