Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Aysun Kuşatan kaç yaşında? Aysun Kuşatan kimdir, eşi kim? Instagram adresi?

04.10.2022
Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Aysun Kuşatan kaç yaşında? Aysun Kuşatan kimdir, eşi kim? Instagram adresi?

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir? Aysun Kuşatan kaç yaşında? Aysun Kuşatan kimdir? Aysun Kuşatan eşi kim? Gelinim Mutfakta Aysun Instagram adresi? Aysun Kuşatan kaç kilo?

Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 1996 yılında dünyaya geldi ve aslen Sakaryalıdır. Üniversitede eğitimine devam eden Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 5 yıllık evli ve 4 yaşında bir erkek çocuğu annesi. Yarışamaya İstanbul Pendik’ten katılan Aysun Kuşatan, kendini çözümcü pratik ve hırslı biri olarak tarif ediyor.

@aysunkusatan kullanıcı adı ile instagramda bulunmaktadır.

Gelinim Mutfakta’nın birincisi Aysun Kuşatan 1996 yılında dünyaya geldi ve aslen Sakaryalıdır. Üniversitede eğitimine devam eden Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 5 yıllık evli ve 4 yaşında bir erkek çocuğu annesi.

Yarışamaya İstanbul Pendik’ten katılan Aysun Kuşatan, kendini çözümcü pratik ve hırslı biri olarak tarif ediyor. Yarışmada kayınvalidesi Nurten hanımla beraber altınları toplamak için yarışan Aysun Kuşatan, daha evvel Zuhal Topal’la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşamıştı.

Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 1996 yılında dünyaya geldi ve aslen Sakaryalıdır.

Üniversitede eğitimine devam eden Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 5 yıllık evli ve 4 yaşında bir erkek çocuğu annesi.

Yarışamaya İstanbul Pendik’ten katılan Aysun Kuşatan, kendini çözümcü pratik ve hırslı biri olarak tarif ediyor. Yarışmada kayınvalidesi Nurten hanımla beraber altınları toplamak için yarışan Aysun Kuşatan, daha evvel Zuhal Topal’la Sofrada programına da katılmıştı. Gelinim Mutfakta’da 1 buçuk yıl önce şampiyon olan yarışmacı, 5. sezonda da katılarak iddialı bir giriş yaptı.

You cannot copy content of this page