Mustafa Mert Koç Kimdir? Mustafa Mert Koç Babası Kimdir? Mustafa Mert Koç sevgilisi, boyu, ailesi

28.09.2022
Mustafa Mert Koç Kimdir? Mustafa Mert Koç Babası Kimdir? Mustafa Mert Koç sevgilisi, boyu, ailesi

Mustafa Mert Koç Kimdir? Mustafa Mert Koç Babası Kimdir? Mustafa Mert Koç sevgilisi, boyu, ailesi, Rabia Soytürk Mustafa Mert Koç Ayrıldı mı? Mustafa Mert Koç Rabia Saoytürk neden ayrıldı?

Mustafa Mert Koç, Atılım Üniversitesinin Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Los Angeles’ta oyunculuk eğitimleri alan Mustafa Mert Koç, oyunculuğa ilk olarak 2014 yılında başladı. Mustafa Mert Koç, eğitim hayatı ile başarılı kariyerini taçlandırıyor ve hem sosyal medyada hem de televizyonda dikkat çekiyor.

@mustafamertkoc kullanıcı adı ile instagramda bulunur.

1 Milyon takipoçisi vardır.

Mustafa Mert Koç, İstanbul doğumludur. Bazı kaynaklarda aslen Ankaralı olduğu bilgisi olan Koç, İstanbul’da bulunan Atılım Üniversitesi’nden mezun oldu. Genç yıldız, Siyaset Bilimi bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyerinin başlaması sonrasında bir dönem, oyunculuk üzerine eğitim almak amacıyla dünya sinemasının merkezi sayılan Hollywood’un da bulunduğu Los Angeles’e gitti.

1994 doğumlu olan yakışıklı oyuncu, 2021 itibariyle 27 yaşındadır. 20 yaşından beri birçok yapımlarda rol alan sanatçının kariyerinde hem dizi hem de sinema filmleri bulunuyor.

Mustafa Mert Koç, 2016 senesinde dizi kariyerine başlayarak Yeter adlı yapımda rol aldı. Yeter’de Yekta’nın asistanı Mert karakterine hayat verdi. 2016 senesinde ise Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizinin kadrosunda bulundu. Burada Onur karakterini oynadı. Ekranlara ‘merhaba’ dediği Kolpaçino 3. Devre sinema filminde ve Yeter dizisinde Mert karakterini canlandırdı. Yani başarılı oyuncu, bu iki yapımda gerçek hayattaki isimlerinden olan Mert adıyla roller üstlendi.

You cannot copy content of this page