Karikatürist Serkan Yılmaz Kimdir? Kaç yaşında? Serkan Yılmaz Nereli?

27.09.2022
Karikatürist Serkan Yılmaz Kimdir? Kaç yaşında? Serkan Yılmaz Nereli?

Karikatürist Serkan Yılmaz Kimdir? Kaç yaşında? Serkan Yılmaz Nereli? Karikatürist Serkan Yılmaz nerede yaşıyor? Serkan yılmaz karikatürleri

Serkan Yılmaz, genç yaşlarda Gırgır Dergisi’nde çalışmaya başladı. Çizdiği karikatürler geniş kitleler tarafından beğeni gördü. Daha sonra Penguen Dergisi’ne geçti. Penguen Dergisi’ndeki ‘Dudullu Postası’ köşesiyle tanındı.

Pandemi döneminde bir çılgın fikir ile oba kuran, elinden her iş gelen Serkan Yılmaz oba hayatında hayli ilerlemişken, kalabalığın getirdiği sıkıntılar, yaşam şartları nedeni ile köyüne, yani İstanbul’a geri döndü.

Serkan Yılmaz‘ın elinden her iş gelir, son zamanlarda boya badana işi ile nam salmış olsa, da bu işe gelene kadar her türlü tamir tadilat yaptığı, hatta bisiklet yaptığı bile bilinmektedir.

Karikatürlerine zaten diyecek laf yoktur.

Diziye çevrilen Dudullu Postası, gazeteciliği hayatının orta yerine koymuş, yeteneksizliğinden bihaber olan ama kendini de memleketin yegane gazetecisi zanneden, kendine hayranlığıyla kör olan Asım’ın (Güven Kıraç), Dudullu‘da bir yerel gazete çıkarmak istemesiyle başlıyor. Olanlar oluyor, güzel bir diziydi vesselam.

@serkan.yilmaz_ kullanıcı adı ile instagramda bulunmaktadır.

Ara verdiği sahnelere son hız dönen Serkan Yılmaz hakkındaki, yaşı, memleketi, biyografisi gibi bilgiler önümüzdeki süreçte güncellenecektir.

You cannot copy content of this page