Köfteci Yusuf kimdir? Nereli? Yusuf Akkaş serveti, Yusuf Akkaş eşi?

26.09.2022
Köfteci Yusuf kimdir? Nereli? Yusuf Akkaş serveti, Yusuf Akkaş eşi?

Köfteci Yusuf kimdir? Nereli? Yusuf Akkaş serveti, Yusuf Akkaş eşi?

Köfteci Yusuf’un sahibi “Yusuf Akkaş” ‘tır.

Yusuf Akkaş, güncel olarak yüzde 100’lük pay oranıyla (30 milyon TL), işletmenin sahibi olarak biliniyor.

Bursa’nın Kızılhisar Köyü’nde dünyaya gelen Köfteci Yusuf olarak tanınan Yusuf Akkaş, hayatı Yenişehir sokaklarında öğrendi. Daha küçük yaşta ticarete merakı olan Akkaş, doğduğu köy olan Kızılhisar Köyü’nün köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı. Ticareti ve emek vermeyi burada öğrenen Yusuf Akkaş, artık kendi işini kurarak ticaret yapmak istiyordu. İlk işyerini 1996 yılında İznik’te açan Akkaş, kendi imkanlarıyla ticaret hayatını sadece 4 masalı bir köfteci dükkanında yürütüyordu. Yaptığı köftelerin lezzeti yayılmaya başladıkça Akkaş’ın dükkanı dolup taşmaya başlamıştı. 1998 yılına gelindiğinde ise Akkaş işletmesini büyütmeye karar vererek bugün bildiğimiz Köfteci Yusuf olma yolunda ilk adımını atarak 600 kişi kapasiteli Köfteci Yusuf’un temellerini İznik’te attı. Kısa sürede köfterlerinin lezzeti isim yapmaya başlayınca Akkaş artan talebe cevap vermek için çok kısa süre sonra ikinci şubesini Orhangazi’de, üçüncü şubesini de Yalova yolunda açtı. Artık köftenin tadı il dışına yayılmaya başlamıştı. Akkaş, artık daha çok büyümeli ve daha çok çalışmalıydı. Öyle de yaptı. Bugün 46 şubenin sahibi olan Akkaş, misafirlerini memnun ederek büyümeye ve gelişmeye her geçen gün devam ediyor.

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş Bursa’nın Kızılhisar köyünde dünyaya geldi. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başladı. Yusuf Akkaş ilk işyerini 1996 senesinde İznik’te açtı. Yaptığı köftelerin lezzeti yayılmaya başladıkça Yusuf Akkaş’ın da müşteri sayısı aynı oranda arttı. 2 yıl sonra yani 1998 yılında işlerini büyütmek isteyen Yusuf Akkaş ilk olarak 600 kapasiteli bir restoran açtı. Ardından kısa sürede şube sayısını arttırdı. Çevre illerde de restoranlar kurdu. Şuanda Türkiye’nin birçok şehrinde şubesi bulunmaktadır.

Gıda ve restoran sektöründe hizmet veren Köfteci Yusuf A.Ş. 1996 yılında İznik’te kuruldu. 24 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Köfteci Yusuf Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası unvanına sahip olup, Bursa’da 33, İstanbul’da 53, Ankara’da 11, İzmir’de 16, Balıkesir ve Samsun’da 7 Aydın’a 4, Antalya’da 5, Afyonkarahisar, Denizli, Konya, Yalova, Kocaeli ve Muğla’da 3, Bilecik, Eskişehir, Kırklareli, Ordu, Kırıkkale, Manisa, Sakarya ve Tekirdağ’da 2, Isparta, Çanakkale, Kütahya, Çankırı, Amasya, Burdur, Düzce, Edirne, Aksaray, Nevşehir ve Kırşehir’de 1’er tane olmak üzere toplam 181 noktada hizmet vermektedir.

Bursa Yenişehir’deki Et Entegre Tesisimizde bulunan Hesaplı Kasap’ımız, zengin kasap ve şarküteri ürünleriyle sizlerle buluşmayı beklemektedir.

Köfteci Yusuf markası ve restoranları, Temmuz 2015’te Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde seçilen ”Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası” sıralamasında birinci seçilerek, Türkiye’nin en güvenilir restoran markası olmuştur.

You cannot copy content of this page