Ozan Gündoğdu kimdir, kaç yaşında? Ozan Gündoğdu eşi kim?

24.09.2022
Ozan Gündoğdu kimdir, kaç yaşında? Ozan Gündoğdu eşi kim?

Ozan Gündoğdu, 1989 yılında İzmir’de hayata gözlerini açtı. İzmir Atatürk Lisesi mezunu olan Gündoğdu, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı.

Hopa’da hayatını kaybeden Metin Lokumcu için Ankara’da düzenlenen eylemlere katıldı. Bu eylemler sırasında dört arkadaşıyla birlikte gözaltına alındı ve daha sonra da tutuklandı. Yaklaşık 6,5 ay Sincan 1 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde kaldı.

Bir süre boyunca iktisat ve maliye öğretmeni olarak görev yapan Ozan Gündoğdu, 2018 yılında Birgün gazetesinde çalışmaya başladı. Burada ekonomi editörü olarak görev yaptı.

Halk TV’de ekrana gelen “Kayda Geçsin” programında yorumculuk yaptı. 2022 yılında aynı kanalda yayınlanan ve Seda Selek’in sunduğu “Neden Sonuç” programında Mehmet Tezkan ile birlikte gündemi değerlendirdi.

Aralık 2021’de “Trend Topic” adlı podcast serisine başladı. 13 Temmuz 2021 tarihinde Halk TV’nin internet sitesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı.

Ozan Gündoğdu, 2022 yılının Ağustos ayında FOX TV‘ye geçti. Bu konu hakkında Twitter hesabından paylaşım yapan Gündoğdu, “Sevgili dostlar; Yeni dönemde beni de heyecanlandıran bir gelişme @FOXhaber‘e başlamak oldu. Olumlu dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım, memleketin yüzünün güleceği günlerde de bir arada oluruz” ifadelerini kullandı.

Ozan Gündoğdu, 2021 yılında Zeynep Gündoğdu ile evlendi.

You cannot copy content of this page