Hafsanur Sancaktutan Dünyayla Benim Aramda Mastürbasyon Sahnesi ile Gündemde!

22.09.2022
Hafsanur Sancaktutan Dünyayla Benim Aramda Mastürbasyon Sahnesi ile Gündemde!

Hafsanur Sancaktutan Dünyayla Benim Aramda Dizisindeki Mastürbasyon Sahnesi ile Gündemde!

Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in yer aldığı Disney Plus platformunu yıkan Dünyayla Benim Aramda dizisi, erotik sahneleri sebebiyle eleştirildi. Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un ateşli sevişme sahnelerinden sonra, genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın mastürbasyon yaptığı sahne, sosyal medyada tepki çekti.

Sinem karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy’un yani Tolga’nın fotoğrafına bakarak, kendi yatağında soyunup mastürbasyon yapmaya başlıyor.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin 2. bölümüne damga vuran kendini tatmin etme sahnesi, şu sıralar izleyicilerden binlerce yorum almaya devam ediyor. Twitter bu sahnelerle çalkalanırken, genç oyuncudan bir yanıt gelmedi henüz.

Hafsanur Sancaktutan’ın mastürbasyon sahnesini izleyen ya da görenler, sosyal medyaya koşarak, “Çok gereksiz”, “Dizide öpüşme sevişme olmasa olmuyor mu?”, “Gereksiz bir sahne” gibi yorumlar yaptılar. İşte, o sahneden bir kare!

Hafsanur Sancaktutan Dizideki Mastürbasyon Sahnesi ile Gündemde! İşte O Mastürbasyon Sahnesi!

Dizide tutkulu aşkların zamana yenik düşmesi ve yeniden canlandırılması adına yapılabilecekler anlatılıyor. Sosyal medya, kıskançlık, aldatma, kumpas gibi olayların öne çıktığı Disney Plus dizisi ilk iki bölümüyle yayınlandı.

Ekranlara son olarak Fox TV’de yayınlanan Son Yaz adlı diziyle gelen Hafsanur Sancaktutan Dünyayla Benim Aramda Sinem karakteriyle son günlerin en popüler ismi. Genç oyuncunun dizideki mastürbasyon sahnesi, yıllar önce Hülya Avşar’ın Berlin in Berlin filmindeki sahnesini hatırlattı.

You cannot copy content of this page