Dr Hamit Çelik kimdir? Muayene ücreti? Hasta Yorumları?

21.09.2022
Dr Hamit Çelik kimdir? Muayene ücreti? Hasta Yorumları?

Dr Hamit Çelik kimdir? Dr Hamit Çelik Muayene ücreti? Dr Hamit Çelik Hasta Yorumları? Dr Hamit Çelikekşi, kardiyoloji uzmanı Dr Hamit Çelik, su diyeti, Dr Hamit Çelik su diyeti yapanların yorumları

Hamit Çelik 1980 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. 2004 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2005 yılında Gümüşhane’de, 2006 yılında da İstanbul Beyoğlu’nda pratisyen hekim olarak çalıştı

Hamit Çelik su diyeti nasıl yapılır? Su diyeti, temelde hastanın susadığı miktar kadar su içmesi ve yanında takviye edici bir besin ile beslenmesi anlamına geliyor. Bu diyetin, birkaç gün sadece su içilerek yapılan su orucuyla da karıştırıldığını söyler. Bunun yanı sıra, horlama, alerjik astım, egzama, sivilce, cilt lekeleri, reflü, gastrit, şişkinlik, kabızlık ve ishal gibi hastalıklara iyi gelen su diyeti, menopoza giren kadınların bu dönemi daha rahat geçirmesini de sağlıyor.

Dr Hamit Çelik kimdir? Dr Hamit Çelik Muayene ücreti? Dr Hamit Çelik Hasta Yorumları? Dr Hamit Çelikekşi, kardiyoloji uzmanı Dr Hamit Çelik, su diyeti, Dr Hamit Çelik su diyeti yapanların yorumları

Dr. Hamit Çelik 1980 yılında Malatya’da dünyaya geldi. Orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. 2004 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

2005 yılında Gümüşhane’de, 2006 yılında da İstanbul Beyoğlu’nda pratisyen hekim olarak çalıştı. Hamit Çelik 2007 – 2008 yılları arasında askerlik görevini Hakkari’de tabip asteğmen olarak tamamladı. 2008-2009 yılları arasında Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dahiliye ihtisası yaptı. 2009 yılında Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Kardiyoloji ihtisasına başladı.

2010-2013 yılları arasında ritim bozukluğu üzerine tez çalışması yaptı. Tez konusu ve yaptığı çalışma Türkiye ve Avrupa’da ilk kez yapıldı.

Ritim bozukluğu olan 43 hastaya elektro kardiyoversiyon yapıldı ve medikal tedavi düzenlendi 30 hastanın ritmi tekrar normale döndü.

Geri kalan 13 hasta medikal tedavili takibe alındı. Dr. Hamit Çelik ihtisas döneminde uzun süreli CPR yaparak çok sayıda hastayı hayatta döndürdü.

2014 yılında Edirne’de mecburi hizmetini tamamladı. Dr. Hamit Çelik ihtisas ve uzmanlık döneminde, Yaklaşık toplamda 10 bine yakın (koroner Anjiyografi, stent, ptca, kalıcı pacmaker, geçici pacmaker, transozefagial ekokardiyografi, farmakolojik stres ekokardiyografi, periferik Anjiyografi ve perikardiyo sentez vb.) invaziv girişim işlemi yaptı.

50 bin ekokardiyografi işlemi yaptı. 20 bin tansiyon ve 24 saat ritim holter raporu yazdı. Yaklaşık 100.000’in üzerinde hasta muayane etti.

Dr Hamit Çelik özelikle çok sayıda hastanın, gizli koroner arter hastalığıni tespit edip, tedavi ederek kalp krizi geçirmesine engel olmuştur. Agresif yüksek tansiyon ve yine dirençli çarpıntıları ve ritim bozukluğu, geliştirdiği medikal tedavi yöntemleri ile başarılı sonuçlar almıştır.

Dr. Hamit Çelik Bahçelievler Aile Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı olarak çalışmaktadır.

Su diyeti nedir nasıl yapılır?

Dr. Hamit Çelik’in yaklaşık 7 binin üzerinde hastasına uyguladığı ve buradan elde ettiği verilerle hangi hastalıklara iyi geldiğini saptadığı su diyeti, özellikle kronik rahatsızlıkları bulunan bireylerde iyi sonuçlar veriyor. Kronik rahatsızlıkların yanı sıra migren, fibromiyalj, bağırsak hastalıkları ve reflü gibi şikayetleri olan hastalar da su diyetinden fayda görebiliyor. Dr. Hamit Çelik’e göre bu hastalıklar bir ay boyunca yapılan su diyetiyle ortalama yüzde 90 oranında iyileşme sağlıyor. 

Bir aylık su diyetiyle ortalama 20 kilo verilebiliyor.

Su diyeti, temelde hastanın susadığı miktar kadar su içmesi ve yanında takviye edici bir besin ile beslenmesi anlamına geliyor. Bu diyetin, birkaç gün sadece su içilerek yapılan su orucuyla da karıştırıldığını söyleyen Dr. Çelik, takviye besin seçimini hastanın yaptığını ancak bazı durumlarda doktorun da yönlendirebildiğini ifade ediyor. Seçilen takviye besin bir ay boyunca sınırsız yenebiliyor. Ek olarak çay ve kahve sınırsız olarak tüketilebiliyor.

En az 30 gün yapılan su diyeti en fazla 120 gün yapılabiliyor. Bu diyetin, henüz bilimsel olarak kanıtlanmamış bir yöntem olduğunu söyleyen Dr. Hamit Çelik, diyeti uygulama sürecinin kesinlikle bir hekim tarafından takip edilmesi gerektiğini de söylüyor.

Su diyeti niçin yapılmalı?

Vücuttaki toksik maddelerin atılması için ideal olan su diyeti, vücutta biriken ağır metalleri atmak için de yapılmalı. Bu diyeti hastalarına özellikle ağır metalleri vücuttan atılmasını sağlamak için uyguladığını söyleyen Dr. Hamit Çelik, kronik hastalıklarda kullanılan ilaçlarla fayda görmemiş hastaların da bu diyeti uygulaması gerektiğini söylüyor.

Su diyeti hangi hastalıklara iyi geliyor?

Su diyeti özellikle kronik rahatsızlıklara iyi geliyor. Migren hastalarında olumlu sonuçlar elde ettiğini söyleyen Dr. Hamit Çelik, özellikle 60 yaş üzerindeki fibromiyalji hastalarının su diyetinden oldukça fayda gördüğünü sözlerine ekliyor. Bunun yanı sıra, horlama, alerjik astım, egzama, sivilce, cilt lekeleri, reflü, gastrit, şişkinlik, kabızlık ve ishal gibi hastalıklara iyi gelen su diyeti, menopoza giren kadınların bu dönemi daha rahat geçirmesini de sağlıyor.

You cannot copy content of this page