Hande Demir kimdir? Hande Demir Kaç yaşında?

20.09.2022
Hande Demir kimdir? Hande Demir Kaç yaşında?

Hande Demir kimdir? Hande Demir Kaç yaşında? Hande Demir eski hali, hande demir estetiksiz hali? Hande Demir Acar kimdir? Doya Doya Moda yeni jürisi Hande Demir Acar kaç yaşında?

Hande Acar, 1984 yılında dünyaya geldi. Hande Acar,’ın annesi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Revan Sadıkoğlu. Işık Lisesi mezunu olan Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri’nde lisansını tamamladı.

Hande Demir kimdir? Hande Demir Kaç yaşında? Hande Demir eski hali, hande demir erkek hali? Hande Demir Acar kimdir? Doya Doya Moda yeni jürisi Hande Demir Acar kaç yaşında? Hande Demir Acar erkek hali Haberleri

Hande Acar, 1984 yılında doğdu.. Hande Acar,’ın annesi cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Revan Sadıkoğlu. Işık Lisesi mezunu olan Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri’nde lisansını tamamladı. 22 yaşındayken üniversitedeyken, İş insanı Erdinç Acar ile hayatını birleştirdi. Hande Demir ile Erdinç Acar, 2006’da nikah masasına oturmuş, 2010’da boşanmıştı. 2011’de ikinci kez evlenen ve üç çocuğu olan çift, tek celsede anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

Hande Acar 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Babası işadamı Teoman Demir ve annesi cemiyetin önde gelen isimlerinden Revan Sadıkoğlu’dur. Hande Acar eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise eğitimini Işık Lisesi’nde ve üniversite eğitimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde tamamladı. Hande Acar üniversite yıllarında hayalini kurduğu ana haber spikerliği mesleği henüz o sıralarda 22 yaşındayken İşadamı Erdinç Acar’ aşık olması ile sona erdi.

Hande Acar iş insanı Erdinç Acar ile 2006 yılında nikah masasına oturdu. Bu evlilik 2010 yılında son buldu ve boşandı. 2011 yılında yeniden nikah masasına oturan çift bu kez Las Vegas’ta dünya evine girdi. Bu sırada çocukları da dünyaya geldi. Hande Acar ilk çocuğu Aslan’ı 2007 yılında dünyaya getirdi. Ardından 2012 yılında Masal’ı ve 2013 yılında Mavi’yi dünyaya getirdi. Böylece 3 çocuk annesi oldu. Hande Acar iş insanı Erdinç Acar 2020 yılında boşandı.

Magazin gündeminde estetikleri ile ve pahalı hediyelerle gündeme gelen Hande Acar’a annesi Revan Sadıkoğlu, 2015 yılında tekne hediye etmişti. Erdinç Acar ise eşi Hande Acar’ 295 bin Euro’luk ‘HND’ özel plakalı “Cadillac Escalade” marka otomobil hediye etmişti.

Hande Demir kimdir? Hande Demir Kaç yaşında? Hande Demir eski hali, hande demir erkek hali? Hande Demir Acar kimdir? Doya Doya Moda yeni jürisi Hande Demir Acar kaç yaşında? Hande Demir Acar erkek hali Haberleri

You cannot copy content of this page