Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır Miss Turkey, Ecem Sena Bayır sevgilisi?

18.09.2022
Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır Miss Turkey, Ecem Sena Bayır sevgilisi?

Ecem Sena Bayır Miss Turkey, Ecem Sena Bayır Yaş, Ecem Sena Bayır Sevgilisi, Ecem Sena Bayır kaç yaşında? Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ecem Sena Bayır sevgilisi? Oynadığı diziler? Ecem Sena Bayır Miss Turkey yarışmasına katıldı mı? Ecem Sena Bayır güzellik yarışması

Ecem Sena Bayır, 11 Nisan 1996 yılında İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğretiminin ardından üniversite sınavlarına hazırlanan Bayır, İstanbul Üniversitesi Dilbilim Bölümü’nü kazanmıştır. Lisans eğitimini bitirmesine rağmen alttan kalan dersleri sebebiyle mezun olamamıştır. Ecem Sena Bayır, 1.73 cm boyunda ve 53 kilodadır. Şu an itibarıyla 23 yaşında olan Bayır Koç burcundadır.

Lise yıllarında yabancı dil eğitimi aldığı için Üniversiteyi de dil üzerine okumak isteyen Bayır, tiyatro hayallerinden vazgeçmemiş BKM Mutfak ekibine dahil olmuştur. BKM’de yer alana kadar profesyonel anlamda herhangi bir sahne almamıştır.

Ecem Sena Bayır Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. kuşak oyuncuları arasında yer almaktadır. Özellikle Serenay Sarıkaya taklidi ve sergilediği başarılı oyunculuk performansları ile tanınmaktadır.

Ecem Sena Bayır kameraların karşısına ilk kez 2019 yılında beyazperde de “Organize İşler” sinema filminin devam serisi olan “Organize İşler: Sazan Sarmalı” adlı filmde rol alarak adım attı. 2020 yılında da “Çok Güzel Hareketler Bunlar 2” kadrosunda tiplemelri ile rol almaya başladı. Ecem Sena Bayır yabancı dili oldukça akıcıdır. Günümüzde oyunculuğun yanı sıra instagram fenomenleri arasında da yer almaktadır. Bekar olan Ecem Sena Bayır eğitimine devam etmekte ve sevgilisi bulunmaktadır.

You cannot copy content of this page