Sezi Kalkavan kimdir? Sezi Kalkavan ailesi, wikipedia? Sezi Kalkavan nereli, kaç yaşında?

17.09.2022
Sezi Kalkavan kimdir? Sezi Kalkavan ailesi, wikipedia? Sezi Kalkavan nereli, kaç yaşında?

Sezi Kalkavan kimdir? Sezi Kalkavan ailesi, wikipedia? Sezi Kalkavan nereli, kaç yaşında?

Yaptığı güzel çalışmalarla tanınan Sezi Kalkavan @seziland kullanıcı adı ile instagramda bulunur.

36.5 Bin takipçisi vardır.

Sezi Kalkavan

Sivil Toplum Örgütü (STÖ)

Simdi Dernegi

Sezi KALKAVAN – BAUSEM. Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu olup, Koç Holding-Enka ortaklığına bağlı Rusya merkezli AVM projelerinde Yiyecek İçecek Yöneticisi olarak iş hayatına atıldı.

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde İstanbul’da Beylerbeyi’nde dünyaya geldi. Sonra Çiftehavuzlar’a taşındılar. Dadılar, aşçılar ve uşaklarla büyüdü. Annesi Nuyan Hanım, babası armatör Nazım Kalkavan‘dır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu olup, Koç Holding-Enka ortaklığına bağlı Rusya merkezli AVM projelerinde Yiyecek İçecek Yöneticisi olarak iş hayatına atıldı. Sırasıyla yine çok uluslu ve 4 ülkede faaliyet gösteren Megapol Group, Asitane-Kariye Otel, Alarko Holding Hillside Turizm Grubu, Armada Otel , Cafe Crown ve Caribou’da eğitim yöneticisi pozisyonlarında bulundu.
16 yıllık kurumsal geçmişinde F&B, Ağırlama-Misafir İlişkileri, Ürün Yöneticiliği ve Eğitim Departmanlarında edindiği deneyimin son 10 yılında mağazacılık ve perakende sektöründe Öğrenme ve Gelişim alanında derinleştirdi. 2015 itibariyle kariyerini eğitmenlik ve danışmanlık alanında sürdüren Sezi Kalkavan, eğitmenlik dışında, fasilitasyonlar gerçekleştirmekte ve koçluk yapmaktadır.

Bunun dışında Türkiye’de Afrika’daki çocukların eğitimi için sosyal sorumluluk çalışmaları sürdürmektedir. Aynı zamanda Sezi Kalkavan bir aktivist. Yaklaşık yirmi yıldır, “hayat sadece nefes almaktan ibaret değildir” diyor. Türkiye’de başlayan, dünyayı ve başka hayatları anlama serüveni, bundan yaklaşık altı yıl önce yaptığı bir Afrika seyahati ile bambaşka bir noktaya evriliyor. Sezi, tek başına, uzun yıllardır hep merak ettiği Gana’ya bir bilet alıyor. Gidiş o gidiş. Türkiye’de, çeşitli illerde sürdürdüğü faaliyetlerinin yanı sıra yılda altı kez Gana’ya gidiyor. Kimi zaman tek başına kimi zaman arkadaşlarıyla, Gana’da Senya Beraku adındaki balıkçı köyünün yamaçlarında kurulmuş yetimhanede yüzlerce çocuğa “daha iyi bir gelecek, daha güzel bir hayat” inşa etmeye çalışıyor. Çünkü dünyayı iyilik kurtaracak!

You cannot copy content of this page