Beren Güney kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?

12.09.2022

Beren Güney kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? Beren Güney kim erkek hali? Beren Güney’in erkek hali, Beren Güney eski hali, Beren Güney sevgilisi kim? Beren Güney babası kimdir?

Bir dönem futbolcu Mohamed Elneny’den aldığı mesajları ifşa eden sosyal medya fenomeni Beren Güney cinsiyet değiştirmişti. Beren Güney cinsiyet değişimi sonrası estetiklere bir hayli para harcadı ve bambaşka biri oldu.

Futbolcuların kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle tanınan Instagram fenomeni Beren Güney, 1985 yılında dünyaya geldi. Beren Güney’in kendisinden yaşça küçük bir kız kardeşi var.Beren Güney, Aslı Enver ile adı anılan eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin kendisine attığı mesajlarını ifşalamasıyla adından söz ettirmişti. Beren Güney, Instgaram’da zaman zaman plastik cerrahi ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Genç mankenin vücudundaki abartılı estetik operasyonlar da dikkat çekiyor.

İlk önce testislerini aldıran daha sonra da ses değiştirme ameliyatı, ardından göğüs ve cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren fenomen Beren Güney, tam 7 kere burun, 5 kere meme ameliyatı, 2 kere dudak kaldırma, elmacık kemiği ve çene ucu törpületme, yüz ve göz çektirme, 5 kere bacak doldurma, popo büyütme ve 5 kere de topuk protezi operasyonlarını geçirdiğini itiraf etmişti.

Sosyal medya fenomeni Beren Güney’in değişimi gündemde.

Futbolcuların kendisine attığı mesajları ifşa ederek ünlenen ve 527 bin takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Beren Güney uzun zaman sonra son halini paylaştı. Cinsiyet değiştiren ve estetik operasyonlara 500 bin TL ödeyen Güney’in değişimi olay oldu. Futbolcuların kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle tanınan Instagram fenomeni Beren Güney, 1985 yılında dünyaya geldi. Beren Güney’in kendisinden yaşça küçük bir kız kardeşi var.Beren Güney, Aslı Enver ile adı anılan eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin kendisine attığı mesajlarını ifşalamasıyla adından söz ettirmişti. Beren Güney, Instgaram’da zaman zaman plastik cerrahi ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Genç mankenin vücudundaki abartılı estetik operasyonlar da dikkat çekiyor.

You cannot copy content of this page