Camilla gençliği, Prens Charles ve Camilla gençliği, Prens Charles ve Camilla telefon konuşması

09.09.2022

Camilla gençliği, Prens Charles ve Camilla gençliği, Prens Charles ve Camilla telefon konuşması

Tam adı, Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor. 14 Kasım 1948 tarihinde Buckingham Sarayı’nda dünyaya geldi. Prenses Elizabeth ve Prens Philip’in ilk çocuğuydu. O doğduktan dört yıl sonra annesi Kraliçe olarak tahta çıktı

Camilla Rosemary, asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten-Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles, (d. 17 Temmuz 1947), Birleşik Krallık’ın konsort kraliçesi ve Birleşik Krallık Kralı III. Charles’ın eşi.

Camilla Rosemary Shand, 17 Temmuz 1947’de üst sınıf bir ailede dünyaya geldi ve Doğu Sussex bölgesinde South Downs kenarında büyüdü. İlk olark Dumbrells’de ardından Queen’s Gate School’da eğitim gördü. Akabinde de İsviçre ve Fransa’da yüksek eğitim aldı.

Charles Galler Prensi olması nedeniyle Camilla resmi olarak Galler Prensesi oldu. Ancak bu unvanı Diana kullandığı için Camilla’ya Cornwall Düşesi unvanı verildi. Gelecekte Konsort Prenses olacak Camilla’nın, Kraliçe Elizabeth’in kamuoyuna yaptığı açıklamayla Konsort Kraliçe olacağı bildirildi.

You cannot copy content of this page