Tayyip Talha Sanuç kimdir? Yaş, Kilo? Tayyip Talha Sanuç nereli?

07.09.2022
Tayyip Talha Sanuç kimdir? Yaş, Kilo? Tayyip Talha Sanuç nereli?

Tayyip Talha Sanuç kimdir? Tayyip Talha Sanuç Yaş, Tayyip Talha Sanuç Kilo? Tayyip Talha Sanuç nereli? Tayyip Talha Sanuç sevgilisi, Tayyip Talha Sanuç maaşı

17 Aralık 1999 tarihinde Karabük’te dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Karabükspor altyapısında başladı. 2018 yılında 245 bin euro bonservis bedeli ile Adana Demirspor’a transfer oldu.

Beşiktaş’ın transfer listesindeki Tayyip Talha Sanuç, Avrupa’ya gidiyor. Adana Demirspor, genç stoperi için Belçika ekibi ile prensip anlaşmasına vardı.

Bilindiği üzere Adana Demirspor, Tayyip Talha Sanuç için Beşiktaş’tan gelen teklifi reddetti. Genç futbolcunun transferi için Belçika Ligi takımı Oostende’yle prensip anlaşmasına varıldı.

17 Aralık 1999 doğumlu Tayyip Talha Sanuç, Karabükspor altyapısında futbola başladı. Karabükspor ile profesyonel olan genç oyuncu, 2018 yılında 245 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Adana Demirspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon performansıyla dikkat çeken 22 yaşındaki stoper, 29 maçta 1 gol, 2 asist kaydetti. Tayyip Talha, 4 maçta ise sarı kart gördü.

You cannot copy content of this page