Nihan Buruk kimdir? Kaç yaşında? Nihan Buruk Instagram, Nihan Akkuş kaç yaşında, kimdir?

06.09.2022

Nihan Buruk kimdir? Kaç yaşında? Nihan Buruk Instagram, Nihan Buruk boşandı mı? Nihan Akkuş kaç yaşında? Nihan Akkuş kimdir?

Okan Burukun oğlu Ali Yiğit Burukun, maalesef bir süredir lösemiyle mücadele ettiği öğrenildi.

Paris’te tedavi gören Ali Yiğit’in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği kaydedilirken, Okan Hoca’nın sarı-kırmızılı takımda bu kadar ısrar etmesinin nedeni de oğlunun hayali olduğu belirtildi.

Eski Milli futbolcu ve Galatasaray’ın efsane isimlerinden Okan Buruk ile evli olan Nihan Buruk moda dünyasının tanınan isimlerindendir.

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur.

Üniversite döneminde Türkiye güzellik yarışmasınada katılan modacı Buruk 2003 yılında Almanya’da Top Model of the World yarışmasında 1. olmuştur.

Modellik yaptığı dönemde Modda isimli bir televizyon programınıda sunmuştur.

Ayrıca bir dönem Star Tv ekranlarında yayınlanan Almanya Almanya isimli bir dizide oyuncu olarak yer almıştır.

Çok iyi derecede Almanca bilen Nihan Buruk günümüzde kadın ve erkek hazır giyim üzerinde moda dünyasında varlığını ciddi anlamda hissettiren başarılı iş kadınlarındandır.

Aslen nereli olduğu ve doğum yeri gibi bilgiler araştırılmaktadır.

1983 yılında dünyaya gelmiştir, boyu ise 180 cm’dir.

Nihan Akkuş Kimdir ?

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde okurken Türkiye güzellik yarışmasına katıldı.

Nihan (Akkuş) Buruk, 2003 yılında Almanya’da düzenlenen Top Model of the World’de birinci oldu. Modellik yaptığı dönemde Modda isimli televizyon programını sundu. Almanya Almanya dizisinde rol aldı. 2007 yılında mezun olduktan sonra moda dünyasına tasarımcı olarak geri döndü. Nian markası çatısı altında kadın ve erkek hazırgiyim tasarımları yapan Buruk, koleksiyonlarını İstanbul ve Londra Moda haftalarında sunuyor.

You cannot copy content of this page