Ekin Soyak kimdir? Ekin Soyak kaç yaşında? dini, İnstagramı? Ekin soyak gerçek Yüzü? Dolandırma?

06.09.2022

Ekin Soyak kimdir? Ekin Soyak kaç yaşında? dini, İnstagramı? Ekin soyak gerçek Yüzü? Ekin Soyak dolandırma?

Ekin Soyak, YouTube hayatına Vivox Tv’de başlamıştır. İlk başlarda sosyal deneyler yapmıştır. Daha sonraları ise videolarının konusunu genişletmiştir. Ve telefon Şakalarına yer vermeye başlamıştır.

Ekin Soyak 1997 yılının Nisan ayında doğmuştur.

Ekin Soyak’ın nerede doğduğu bilinmemektedir.

Ekin Soyak aslen Hataylıdır.

Ekin Soyak 25 yaşındadır.

Ekin Soyak’ın Instagram hesabı olan @ekin.soyak0’ın 19 bin takipçisi vardır. Twitter hesabında ise (@EkinSoyak97) 2500 takipçisi bulunmaktadır.

YouTube hesabında ise 678 bin abonesi vardır.

Ekin Soyak, geçmişte yaptıklarından dolayı tövbe edip 4 aydır İslami bir hayat sürmeye çalıştığını açıklamıştır. Ekin Soyak bu kararı hakkında şunları demiştir: Selamun Aleykum arkadaşlar. Anlatmak istediğim şeyleri kelimelerle anlatmakta gerçekten çok zorlandım. Umarım anlatmak istediğim şeyi anlatabilmiş ve anlamışsınızdır. Sizin için aniden bir değişiklik gibi görünse bile bunun altında yatan uzun bir hikaye var ve belli zamanla oldu her şey. Ben aldığım bu karardan gayet emin ve mutluyum. Çünkü doğru yol bu. Hayat bu kadar basit olamaz. Hayatta gelmemizin bir amacı var. Bütün canlılardan üstün yaratılmamızın bir amacı var. Tüm kainat hiçbir şekilde görevini eksiksiz yaparken bizimde bir görevimiz olmalı ve bu görevi yerine getirmeliyiz. Geçen seneki olaylar… Şer gibi görünen bir çok şeyde hayır vardır. Allah’ım hepimizin yolunu açsın. Hidayete erdirsin ve hidayete erenlerinde hidayetini arttırsın. Allah bizim şeytanın şerrinden korusun. Allah’a emanet olun”

Yetenek Sizsiniz programına katılarak tanınan genç youtuber, vlogger ve fenomen 1997 doğumlu Ekin Soyak Hatay Antakya’da yaşamaktadır. gülünç videoları ile dikkat çeken youtuber içten ve gülünç tavırları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Youtube kanalı bulunan Ekin Soyak, Vivox Tv ‘de yayın yapması ile işe başlamış, ilk başlarda sosyal deneyler yapmış, sonraları ise videolarının konusunu genişletip, telefon Şakalarına yer vermeye başlamıştır.

Bugünlerde daha çok günlük yaşantısında yaptıklarını ve yaşadıklarını paylaşıyor ünlü youtuber Ekin Soyak’ın Yüzlerce video barındıran Youtube kanalında milyonlarca seyircisi bulunmaktadır. Halen vlogger olarak iş yapmaktadır.

You cannot copy content of this page