Berk Oktay kimdir? Kaç yaşında? Berk Oktay’ın sevgilisi kim?

03.09.2022
Berk Oktay kimdir? Kaç yaşında? Berk Oktay’ın sevgilisi kim?

Berk Oktay kimdir? Kaç yaşında? Berk Oktay’ın sevgilisi kim?

Berk Oktay 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğdu. 2000-2006 yılları arasında modellik yaptı ve bu süreçte 100’ün üzerinde defilede yürüdü.

2004 Yılının Haziran ayında Paris’e yerleşen Berk Oktay kariyerine bir süre yurt dışında devam etti. Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok marka için defileye çıktı ve yürüdü.

Üniversite eğitimini tamamlamak adına Türkiye’ye dönen Oktay, Şubat 2007’de Türker İnanoğlu’ndan aldığı bir teklifle Türvak’tan özel olarak oyunculuk derslerii almaya başladı.

Ardından Erler Film ile sözleşme imzaladı. Berk Oktay’ın ekranlardaki çıkışı ise Tatlı Bela Fadime dizisiyle oldu. Bu diziyle tanınan ünlü oyuncu, Akasya Durağı’nda rol aldı. Daha sonra uzun bir süre Kanal D eranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde oynadı.

Bu diziden ayrılmasının ardından Atv’de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV ‘de yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisinden sonra sırasıyla, Aşktan Kaçılmaz, ve ardından Show TV’de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırdı.

9 Nisan 2017’de FOX TV’de yayın hayatına başlayan Savaşçı dizisinde ise başrol olarak ekranlardaydı.

2020 Kasım ayında ise yine aynı kanalda yayımlanan Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Berk Oktay, 2016 yılında Merve Şarapçıoğluyla evlendi. Oktay, çok zorlu ve magazin gündeminden düşmeyen bir süreçle Merve Şarapçıoğlu ile olan evliliğini 2020’de sonlandırdı. Ünlü isim uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy ile bilikte.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Berk Oktay uzun süredir meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aşk yaşıyordu. Sosyal medyadan boy boy fotoğraf paylaşan, her fırsatta mutluluklarını dile getiren çift, geçen aylarda birlikteliklerini ciddiye taşıma kararı almıştı. Berk Oktay, geçen aylarda sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’u İzmir’deki ailesinden istemiş ve ikili evlilik konusunda ilk adımı atmıştı.

Kendisi gibi oyuncu olan Atiksoy’a evlenme teklifi eden Berk Oktay, mutlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Berk Oktay, sevgilisiyle el ele tutuştukları fotoğrafını, “Beraber yaşlanalım mı?’ dedim, ‘Evet’ dedi” notuyla paylaşmıştı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ise mutluluğunu, “Gel de ‘Evet’ deme. Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim” sözleriyle duyurmuştu. Çifte, takipçilerinden çok sayıda tebrik mesajı gelmişti.

İki yıldır birlikte olan çift, geçtiğimiz şubat ayında İzmir’de Atiksoy Ailesi’nin evinde yapılan bir merasimle nişanlanmıştı.

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy düğün tarihlerini 10 Eylül olarak açıklamıştı. Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, 30 Ağustos akşamı kına gecesi yaptı. Berk Oktay, organizasyon öncesi Yıldız Çağrı Atiksoy’u evinden aldı. Yıldız Çağrı Atiksoy, dün akşam kına gecesi yaptı. İzmir Talles Park’taki kına gecesinde Yıldız Çağrı 3 farklı kıyafet giydi. Gece boyunca davul çalan Berk Oktay, müstakbel eşini pistte bir an olsun yalnız bırakmadı.

You cannot copy content of this page