Seda Sayan Emre Nurgül kimdir? Seda Sayandaki Emre kimdir? Emre Deveci kimdir?

01.09.2022
Seda Sayan Emre Nurgül kimdir? Seda Sayandaki Emre kimdir? Emre Deveci kimdir?

Seda Sayan Emre Nurgül kimdir? Seda Sayandaki Emre kimdir? Emre Deveci kimdir?

Aileler arası gerginlikler ve anlaşmazlıklar yüzünden evlenemeyen çiftlerin imdadına koşan Seda Sayan, Emre ve Nurgül aşkını da ekranlara getirdi. Emre’nin annesinin Nurgül’e ağır ithamları ve hakaretleri ile herkesi şaşkına çeviren bu ilişki Emre’nin sessiz halleriyle de seyirciyi çileden çıkardı. Emre’nin klipinde zorla oynadığını söyleyen Nurgül de merak edildi.

Emre Deveci 29 yaşında Gaziantepli. Dünyanın en hızlı Photoshopcusu yılın en iyi fotoğrafçısi seçilen Deveci Bugünlerde ise gurur adlı tek şarki single çıkartmaktadır. Klip çekiminin yonetmenligine kadar kendisinin yaptigi cok buyuk bir heyecan ve cok duygulu birsey oldugunu bir çok sanatçıdan da “Sesimin çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Piyasada sesi olmayan milyonlarca insan single çıkarıyor benim bir alt yapim var şan eğitimi ve bir cok enstrüman çalıyorum bu sektördede cok iyi isler çıkaracağıma inanıyorum 27 Ekim 2020 tarihinde tüm dijital platformlarında olucak sevenlerimi şarkımla selamlıyorum cengizhan kayaya cok teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantepliyim ama çoçukluğum Yalova’da geçti.15 yıldır fotoğrafçılıkla uğraşıyorum . Fotoğrafçılığa başlama anım Yalova depreminde oldu. Baya maddi manavi kayıplarımız olmuştu… İstanbul’a geldiğimizde 2000’li yıllardı. Zorluklarla mücadelemiz o zaman başlamıştı çalışmam gerekti. Hiç unutamadığım bir anım benim, depremde bir analok fotoğraf makinesi babamın ayağının dibine düşüyor ve onuda bana vermişti babm. Onunla çok oynardım çoçukken aslında çok tuaf o analok makineyle oynarken 5 ‘inci sınıfta iş hayatına atılıp bir fotoğraf stüdyosunda işe başlayıp fotoğrafçı adayı oluyorum. Belki de o makina bende olmasaydı fotoğrafçı olamayacaktım…

You cannot copy content of this page