Gül Çitil Okur kimdir? Gül Çitil Okur nerelidir, ne mezunu? Gül Çitil Okur biyografi

22.08.2022
Gül Çitil Okur kimdir? Gül Çitil Okur nerelidir, ne mezunu? Gül Çitil Okur biyografi

Gül Çitil Okur kimdir? Gül Çitil Okur nerelidir, ne mezunu? Gül Çitil Okur biyografi

AKP’li Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur Twitterda @gulcitilokur kullanıcı adı ile bulunur ve 3.200 bin takipçisi vardır.

AK Parti K.Maraş İl Kadın Kolları Başkanı
K.MARAŞ/TÜRKİYE Twitter’a Ocak 2014 tarihinde katıldı.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur’un Belediye Meclis üyesi olması nedeniyle 2020 Haziran’da Gül Çitil Okur atanmıştı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı için Genel Merkeze müracaatlar yapılarak adayların başvuruları alınmıştı. Genel Merkez tarafından 7 ismi belirlenerek Ankara’ya davet edilmişlerdi.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından, Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığına Gül Çitil Okur atanmıştı.

NEDEN GÜNDEM OLDU?

Gül Çitil Okur, yaptığı bir açıklama ile kamuoyunun gündemine oturdu.

Okur katıldığı bir programda “Bizde kriz yok. Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz. Engel, sıkıntı yok. Kaynakları döke saça kullanabiliyoruz.” dedi.

Okur, yaptığı açıklamada” Serbest piyasa çalışmaları içerisinde bizler AK Parti hükümeti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Devletin yaptığı çalışmalarda yapabileceğinin en iyisini yapıyoruz. Biraz da vatandaşın milletine, devletine, hükümetine sahip çıkması lazım.

Gönlüyle arası yol açılırsa insanlar biraz daha vicdansızlaşıyorlar.  Bir ürününün piyasa satışı varken 10 katı satılması insanların ticari ahlakıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Bizde kriz yok. Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz. Engel, sıkıntı yok. Kaynakları döke saça kullanabiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

You cannot copy content of this page