Deneyap sınav sonuçları sorgulama 2022

22.08.2022
Deneyap sınav sonuçları sorgulama 2022

Deneyap Atölyeleri Teknoloji adayları sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştıralan konular arasında. 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında 4. sınıf, 5.sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9.sınıf öğrencileri sınavın sonucunu araştırmaya başladı. Peki öğrencilerin merakla beklediği deneyap sınavı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Deneyap Türkiye 2. faz çalışması kapsamında  Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Antalya, Çanakkale, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Isparta, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat ve Yozgat illerinde eğitim almaya hak kazanan Deneyap öğrencileri belirlendi! 

Deneyap Atölyeleri Teknoloji adayları sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştıralan konular arasında. 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında 4. sınıf, 5.sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9.sınıf öğrencileri sınavın sonucunu araştırmaya başladı. Peki öğrencilerin merakla beklediği deneyap sınavı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte haberimizin ayrıntıları…

İki aşamalı yapılan Deneyap teknoloji atölyeleri öğrenci seçme sınavının sonuçları sınava giren öğrenciler tarafından merak ediliyor. Sınava giren ortaokul grubu öğrencileri için 12 Şubat 2022 tarihinde, lise grubu öğrecileri için 13 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen sınavın ne zaman açıklanacağı sınava giren teknoloji adayları tarafından sıkça araştırılıyor. Peki Deneyap sınavı ne zaman açıklanıyor ve sınav itiraz etme tarihleri ne zaman? İşte haberimizin detayları…

DENEYAP ÖĞRENCİ SEÇME SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Deneyap Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı (e-sınav), elektronik ortamda yapılmıştır. Sonuçlar sınav tarihinin son gününden 2 ay sonra açıklanacaktır. Deneyap Öğrenci Seçme Sınav Sonuçları, 22.08.2022 tarihinde adaylara ilan edilecektir.

DENEYAP SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuç belgenizi görüntülemek için. Tarayıcınıza https://www.deneyapturkiye.org/sonuc/ URL adresini giriniz.

You cannot copy content of this page