Yasemin Öğün kimdir? Yasemin Öğün eşi, çocuğu kimdir? Yasemin Öğün boyu kaç?

21.08.2022
Yasemin Öğün kimdir? Yasemin Öğün eşi, çocuğu kimdir? Yasemin Öğün boyu kaç?

Yasemin Öğün kimdir? Yasemin Öğün eşi, çocuğu kimdir? Yasemin Öğün boyu kaç?

Türkiye’nin ilk moda bloggerlarından ve influencer’larından Yasemin Öğün, zamansız tarzıyla ilham vermeye devam ediyor. Kendi tasarımlarından oluşan markasıyla kısa sürede büyük atılımlar yapan Öğün, Londra’da açtığı yeni mağazasının heyecanını yaşıyor. Yasemin Öğün Üniversitede işletme bölümünü bitirip, sektörde üst düzey yönetici olarak çalıştıktan sonra, yeniden öğrenci olup moda tasarım bölümünden mezun oldu.

29 yaşındadır ve 3 yaşında bir oğlu vardır.

Bir roportajında şöyle der ” Blogumu ilk açmaya karar verdiğimde samimi ve hayatın içinden gelen bir ses olması için özveriyle çalıştım. Moda benim için bir tutku, kendime en yakın olduğum yer… Bu sebeple içten ve samimi bir isim Moda Tutkusu, gerçek ve bir parçam.”

Ayşegül Afacan Köksal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü moda tasarımcısı ve iş insanı Ayşegül Afacan Köksal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ayşegül Afacan Köksal kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

Ayşegül Afacan Köksal 8 Mart 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu Balık’tır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü moda tasarımcısı ve iş insanı Ayşegül Afacan Köksal İstanbul Moda Akademisi’nde Moda Tasarım bölümünde eğitim görmüştür. Köksal’ın Ali isminde bir oğlu bulunmaktadır. Tam bir sanat tutkunudur. Giyim tarzı ile sosyal medyada hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Modatutkusu ve Mybestfriends’in kurucu ortağıdır.

You cannot copy content of this page