İlkay Buharalı kimdir? Kaç yaşında? İlkay Buharalı eşi kimdir?

20.08.2022
İlkay Buharalı kimdir? Kaç yaşında? İlkay Buharalı eşi kimdir?

İlkay Buharalı kimdir? Kaç yaşında? İlkay Buharalı eşi kimdir? İlkay Buharalı Anlatmak zamanı?

Gazeteci ve Televizyoncu İlkay Buharalı, “BHR Medya” yapım şirketinin sahibi ve TrtAvaz’da yayınlanan “Sanat Dünyamız” programının sunucusudur. İlkay Buharalı, 1981 yılında Bursa’da doğmuştur.

1981 tarihinde Bursa’da hayata merhaba diyen İlkay Buharalı, ilkokul ve ortaokul eğitimlerini memleketi olan Bursa’da tamamladıktan sonra, İstanbul’a giderek İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde eğitim görmüştür.

2004 tarihinde Üniversiteyi bitirmesinin ardından meslek hayatına da adım atmış olan İlkay Buharalı, öncelikle Deşifre Haber ekibinde çalışmış ve muhabirlik yapmıştır.Muhabirlik yaptığı seneler içerisinde Türkiye’de çok önemli haberlerin muhabirliğini üstlenmiş olan isim, Türkiye’nin halen hafızalarından silinmeyen çok sayıda önemli konunun gündeme gelmesini sağlamıştır.

Güzel isim, 2010 tarihinde muhabirlik dışında sunuculukta yapmaya başladı ve “İz Peşinde” isimli programı sundu.Program sayesinde çok sayıda önemli konu medyada gösterildi ve bu sayede toplumun sesi oldu.

2012 tarihinde Fox Tv kanalına geçen isim, bu kanalda moderatörlük yaptı.2014 tarihinde Kanal 7 ekranlarına geçerek “Anne Olmak İstiyorum” isimli programı sunmaya başladı.kimdirkim com bu programdan sonra Trt Haber televizyonuna geçti ve “Cevapsız Kalmasın” programında moderatör olarak yer aldı.

İlkay Buharalı evli mi? evet evli olan sunucu, 2008 tarihinde BHR Medya yöneticilerinden Bülent Ali Buharalı ile dünya evine girmiştir.

2015 tarihinde Trt Avaz kanalında çalışmaya başlamış olan güzel sunucu, bu kanalda toplam 2 boyunca “Sanat Dünyamız” isimli programı sunmuştur.2017 tarihinde Trt Avaz kanalından ayrılmış olan isim, Beyaz Tv kanalına geçmiş ve burada bir süre yer almıştır.

Son olarak “Magazin Noteri” isimli Youtube kanalında yayın yapan İlkay Buharalı, izleyicinin tekrar ekranlarda bulunmasını istediği sunuculardandır.

You cannot copy content of this page