Dr Berk Topuz kimdir? Berk Topuz Kaç yaşında? Evli mi?

17.08.2022
Dr Berk Topuz kimdir? Berk Topuz Kaç yaşında? Evli mi?

Dr Berk Topuz kimdir? Berk Topuz Kaç yaşında? Berk Topuz omurilik felci mi? Berk Topuz evlendi mi? Eşi kim? Berk Topuz instagram? Dr Berk Topuz hangi hastanede çalışıyor?

@drberktopuz_ kullanıcı adı ile instagramda bulunmaktadır.

Profilinde aşağıdaki bilgiler yer alır.

Dr. Berk Topuz
Medikal Doktor
Medikal Estetik
Fitoterapi Uzmanı
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyonu Uzmanı

Erkan Topuz ve Gülseren Topuz’un oğludur Berk Topuz.

Erkan Topuz kimdir?

1946 yılında İstanbul Yeşilköy’de doğdu. Pertevniyal Lisesi’ni 1964 yılında bitirdi. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdi.

Hekimlik görevine 1970 yılında başladı. 400’ün üzerinde yurt dışı makale ve bildiri özeti, 200’ün üzerinde ulusal yayın ve 45’in üzerinde kitap ve kitap bölümü vardır.

Ayrıca meme, akciğer, gastrointestinal sistem, deri kanserleri, lenf kanserleri, jinekolojik tümörler ve alternatif tamamlayıcı tıpla ilgili birçok yurt içi ve yurt dışı seminer ve kongrede başkanlık ve sunumlar yaptı. Her yıl düzenlenen İÜ Onkoloji Günleri kongresinde başkan ve konuşmacı olarak görev almaktadır.

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Müdürlüğü görevini 1994 yılından beri sürdürdü. Halen Şişli Kolan Hastanesi Onkoloji Direktörlüğü’nü yürütmektedir.

Gülseren TOPUZ Kimdir?

1957, Mehmet – Köksal – A.Ü. İktisat Fakültesi, M.Ü. İstatistik Yüksek Lisans, İ.Ü. İnsan Kaynakları Yönetimi Lisans Üstü İhtisas, İ.Ü. Para Banka Doktora – İngilizce – Y.Doç.Dr., Ekonomist, Öğretim Üyesi – İ.Ü. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi ve İktisat Tarihi Anabilim Dalı Başkanı, İktisat Bölümü Başkan Yrd., İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Danışman – XXII nci Dönem İstanbul Milletvekili – Evli, 2 Çocuk.

You cannot copy content of this page