Kevin David Lehmann Kimdir?

15.08.2022
Kevin David Lehmann Kimdir?

Kevin David Lehmann Kimdir?

Kevin David Kimdir? Kevin David Lehmann Kimdir? Kevin David Lehmann Nasıl zengin oldu? Kevin David Lehmann Instagram, Ne iş yapar?

Kevin David Lehmann. 3.3 milyar dolar servete sahip olan 18 yaşındaki Lehmann, babasının Alman eczane zincirinin %50 hissesini resmen devraldıktan sonra dünyanın en genç milyarderi oldu.

Kevin David Kimdir? Kevin David Lehmann Kimdir? Kevin David Lehmann Nasıl zengin oldu? Kevin David Lehmann Ne İş Yapar?

ABD’de yayımlanan ekonomi ve finans dergisi Forbes 34 yıldır olduğu gibi bu yıl da milyarderler listesini yayınladı. En tepede Amazon CEO’su Jeff Bezos’un bulunması pek şaşırtıcı olmadı ama listenin derinliklerinde çok sürpriz isimler karşımıza çıktı.

Bunlardan bir tanesi de listenin 925’inci sırasında yer alan Kevin David Lehmann. 5 Mart itibarıyla en az 1 milyar dolar net serveti olan 2 bin 755 kişinin oluşturduğu listenin halihazırdaki en genç üyesi olan Lehmann, oldukça merak uyandırdı.

18 yaşındaki Lehmann, Almanya’nın dört bir yanında bulunan dm-drogerie markt mağazalar zincirinin yüzde 50 hissesine sahip. Bunun dışında da hakkında çok fazla şey bilinmiyor.

Dm-drogerie markt Almanya’nın hatta Avrupa’nın önde gelen ecza zincirlerinden biri. Götz Werner tarafından 1973 yılında kurulan dm-drogerie markt’ın internet sitesine göre, ülke genelinde 2 binden fazla mağazası ve 41 binden fazla çalışanı bulunuyor. Almanya dışında Avusturya, Macaristan, Slovenya, Hırvatistan, İtalya, Bulgaristan gibi 12 farklı ülkede de yüzlerce dm-drogerie markt mağazası var.

Kevin David Lehmann, 14 yaşında nasıl milyarder oldu?

Aslına bakacak olursak Lehmann, “milyarder” sıfatını tıpkı bir soyadı gibi babasından miras olarak almış. 1973 yılında kurulan dm-drogerie markt adlı ecza zincirinin ortağı olarak yüzde 50 hissesine sahip olan Günther Lehmann, 2017 yılına geldiğimizde ise hisseleri sessiz sedasız bir şekilde oğlu Kevin David Lehmann’a devretti.

Kevin, hisseler devredildiğinde henüz 14 yaşında olduğundan o dönem varlıkları bir vekil tarafından yönetiliyordu ancak bugüne geldiğimiz Kevin David Lehmann, 18 yaşını doldurmuş ve varlıklarının yönetimini eline almış durumda.

Kevin David Lehmann instagramda @kevindavid kullanıcı adı ile bulunur.

Kevin David 💎🙌

🔮 Software CEO, 1.5M Sub YT & Top 10 Podcast
👉 DM Me ‘$$$’ to Learn!
🚀 Lover of Everything Crypto
👇🏻 Earn Online Passive Income (30 Se

“You don’t have to be a genius or a visionary or even a college graduate to be successful. You just need a framework and a dream.” —Michael Dell

We all have moments where we feel like giving up.

The key to success is not in how much you work but rather the type of effort put into each task- and sometimes this means taking risks for better results!

If there’s something that makes your heart sink or palms sweat, don’t avoid it; instead, do whatever needs doing so as soon as possible because change takes time…

But even though things may seem tough now – just remember: every difficult situation eventually leads somewhere amazing.

If you want to begin your journey to financial freedom today💪

Comment, “EFFORT”, and I’ll definitely help you!

You cannot copy content of this page