Tragus ne demek? Tragus Piercing nedir? Tragus zararları? Tragus felç eder mi?

08.08.2022

Tragus ne demek? Tragus Piercing nedir? Tragus zararları? Tragus felç eder mi?

Tragus, kulak deliğine yakın, geriye dönük ufak kıkırdağa verilen addır.

Şiddetli acı, kalıcı veya kötüleşen iltihaplanma kızarıklık, 48 saatten fazla süren şişlik, kokulu akıntı veya irin, aşırı kanama, ateş, piercingden gelen sıcaklık, piercing çevresinde kalınlaşma veya yumru gibi durumlar dikkat etmeniz gereken belirtilerdendir.

Bir tragus piercing, kulak kanalınızı kısmen kaplayan küçük kıkırdak alanına oturur. Anatomi açısından dış kulak kıkırdak ve deriden oluşur. Etli lob, delmek isteyen gelenekçiler arasında tercih edilen seçenek olmaya devam ederken, tragus gibi kıkırdak bölgeleri, zaten delinmiş loblarına ek olarak biraz farklı bir şeyle ilgilenenleri cezbedebilir.

Tragus delici, bir takı takmak ve takmak amacıyla kulak kanalının hemen önünden çıkan tragusun delinmesidir. Piercing genellikle küçük bir ölçülü içi boş piercing iğnesi ile yapılır ve tipik mücevherler küçük çaplı bir tutucu boncuk halkası veya küçük ölçülü post tarzı piercing takıları olacaktır.

Bazılarına göre çok ama sadece bir saniyeliğine. Kıkırdak piercingleri genellikle kulak memeleri gibi etli kısımları delmekten daha acı verici olarak kabul edilir, ancak bu kişiden kişiye göre değişebilen bir durumdur. İğnenin neden olduğu acı o kadar hızlıdır ki, anında derin bir nefes alırsanız, nefes vermeden önce biter.

İğnenin kulak kanalınızın hemen yanında olması, her küçük şeyi duyduğunuz ve hissettiğiniz anlamına gelir. Bu bazıları için sinir bozucu olabilir. Gerginliğinizi kontrol altında tutmanıza yardımcı olacağını düşünüyorsanız, engel olmadığı sürece bir kulak tıkacı takın. Gergin olmak, deneyimi çok daha kötü hissettirebilir.

You cannot copy content of this page