Doğancan Özadlı kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

06.08.2022
Doğancan Özadlı kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Üniversiteden mezun olduktan sonra 2006 yılında ilk olarak Fashion One TV’de Konuk Koordinatörlük ile işe başlamıştır. Stajyer olarak çalışan Özadlı, yine 2006 yılında Number One TV Televizyon Programcılığında, konuk koordinatörlüğü yapmıştır. Aynı sene içerisinde Number 1 Fm ve Radyo Klas’da radyo programcılığı ve yayımcılığı yapmıştır. 2012 yılına kadar Radyo Klas’da radyo yayımcılığı yapan Doğancan, 2012 yılında Baykuş’da DJ’lik yapmaya başlamıştır.Yine aynı sene içerisinde Planet Sinema’da voice over görevini üstenmiştir. 2014 yılına kadar burada çalıştıktan sonra 2014 yılında Planet Mutfak’da İnce Hesap programını sunmuştur. Yine aynı kanalda Yolüstü Tatlar programının da sunuculuğunu üstlenmiştir. 2014 yılından 2019 yılına kadar Radyo Viva’da, radyo yayımcılığı yapmıştır. Şuan ise Süper FM kanalında radyo yayımcılığına devam etmektedir. 07:00- 10:00 arası ‘’Doğan Canlı Yayında’’ programıyla, dinleyicileriyle buluşuyor.

7 Mart 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslıdır. Ailesi, İstanbul’da emeklilik hayatı yaşamaktadır. Evli bir ablası ve iki tane yeğeni olduğu biliniyor.İlkokul, orta okul ve lise eğitimlerini İstanbul’da tamamlayıp, üniversite eğitimi için Eskişehir’e taşınmıştır. Burada Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümü okuyup, mezun olmuştur.Üniversiteden mezun olduktan sonra 2006 yılında ilk olarak Fashion One TV’de Konuk Koordinatörlük ile işe başlamıştır. Stajyer olarak çalışan Özadlı, yine 2006 yılında Number One TV Televizyon Programcılığında, konuk koordinatörlüğü yapmıştır. Aynı sene içerisinde Number 1 Fm ve Radyo Klas’da radyo programcılığı ve yayımcılığı yapmıştır. 2012 yılına kadar Radyo Klas’da radyo yayımcılığı yapan Doğancan, 2012 yılında Baykuş’da DJ’lik yapmaya başlamıştır.Yine aynı sene içerisinde Planet Sinema’da..

Doğancan Özadlı 7 Mart 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslı olduğu bilinen Doğancan Özadlı, Süper FM radyosunda program sunmaktadır. Buna ek olarak Show TV’de yayınlanan Gelin Evi programının dış sesi olduğu biliniyor.Doğancan Özadlı birçok radyo programcılığı yapmıştır. Son olarak Süper FM radyosunda hafta içi her sabah 7-10 arası program sunmaktadır. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Doğancan Özadlı’nın İnstagram’da 200 bin takipçisi bulunmaktadır..

You cannot copy content of this page