Selçuk Tümay kaç yaşında? Selçuk Tümay kimdir? Nereli? Selçuk Tümay eşi kimdir?

29.07.2022
Selçuk Tümay kaç yaşında? Selçuk Tümay kimdir? Nereli? Selçuk Tümay eşi kimdir?

Selçuk Tümay kaç yaşında? Selçuk Tümay kimdir? Nereli? Selçuk Tümay eşi kimdir?

2021 yılında Pernod Ricard’ın Ortadoğu Kuzey Afrika ve Türkiye Genel Müdürü Selçuk Tümay, Fransız Tarım Şövalye Liyakat Nişanı’na sahip oldu.

Pernod Ricard Türkiye, ithal alkollü içkiler kategorisinde Türkiye’de pazar lideri konumundadır. Pernod Ricard Türkiye alkollü içkilerin ithalatı ve ülke genelinde perakende, toptan, otel, restoran ve bar gibi çeşitli kanallara dağıtımını yapmaktadır.

Şövalye Liyakat Nişanı’nı, Fransız Sarayı’nda düzenlenen özel bir törenle Olivier Gauvin’in elinden alan Selçuk Tümay şu sözleri söyledi; “Bu nişanı, ‘keyifli anların yaratıcıları’ olma vizyonuyla birlikte çok başarılı işler yaptığımız tüm Pernod Ricard Türkiye çalışanları adına alıyorum, bu ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Fransız yeme içme kültürünün ve Fransız markalarının ışıldamasına katkı sağlamaktan, bu ışıkla tüketicilerimizin keyifli anlarına ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm ürünlerimizin kaynağı doğa… Sorumlu tarım, üretim ve pazarlama faaliyetlerimiz ile doğaya sahip çıkarken daha sürdürülebilir bir dünya için var gücümüzle çalışıyoruz”.

Evin Tümay sertifikalı bir 6 Sigma kara kuşaktır. Kariyerine 1998’de Kentbank’ta bankacılık sektöründe Management Trainee olarak başlayan Evin Tümay, ağırlıklı olarak finansal hizmetler, telekom ve danışmanlık sektörlerinde çalışmıştır. Teknik uzmanlığı iş optimizasyonu ve stratejik planlama üzerinedir. Farklı büyüklüklerde çok sayıda ekibin kurulmasında ve yönetilmesinde görev almıştır. Bu deneyimi sıfırdan bir departmanın / fonksiyonun kuruluşu / etkinliğinin artırılması becerilerinin kuvvetlenmesini sağlamıştır. Türk bankacılık sektöründe 6 Sigma ve iş mükemmelliği uygulamaları yayılımında öncü olmuştur. Uluslararası süreç mükemmelliği yarışmalarında jüri üyeliği ve konuşmacılık yapan Evin Tümay, IQPC (International Quality & Productivity Center) 2008 ve 2009 etkinliklerinde katılımcı oylamalarıyla en beğenilen ilk 3 içerisinde yer almıştır. Kariyeri boyunca toplamda 60 mio USD üzeri finansal faydayı (sermaye etkisi, gider azaltma, gelir yaratma) hayata geçiren Evin Tümay, 200 üzerinde Proje / Program yönetmiştir. Ulusal / uluslararası ödül kazanan projeleri ve otoriteler tarafından ‘en iyi uygulama’ olarak tanımlanan işlere imza atmıştır.

HSBC Türkiye’de Operasyonel Yönetim Ülke Yöneticisi olarak görev yapan Evin Tümay, 16 Temmuz 2018 tarihi itibariyle ÜNLÜ & Co’da Grup COO (Chief Operating Officer) olarak atandı. Tümay, Operasyon, Muhasebe, İdari İşler ve Bilgi Teknolojileri Departmanları’ndan Sorumlu olacak.

You cannot copy content of this page