Usdtbbc com nedir? USDT BBC güvenilir mi? Binance USDT BBC dolandırıcı mı?

27.07.2022
Usdtbbc com nedir? USDT BBC güvenilir mi? Binance USDT BBC dolandırıcı mı?

Usdtbbc com nedir? Binance “USDT BBC” Nedir? Dolandırıcı Mı?

Son günlerde internet üzerinde en çok araştırılan konuların başında gelen Usdtbbc com konusu geliyor. Özellikle Twitter üzerinde Binance  işlemlerinde sıklıkla başvurulduğu söylenen USDT BBC coin güvenilir mi? İşlemlerde sıkıntı çıkar mı? İşte USDT BBC Com hakkında tüm merak edilenler..

Binance işlemlerinde kullanıldığı söylenenen Usdtbbc com dosyası son günlerin en popüler konularından birisi. Başta Binance kullanıcıları olmak üzere internet dünyasındaki teknoloji tutkunları ve oyun severler de USDT BBC com sorgulamasını yapıyor. Peki nedir bu Usdtbbc com? Yeterince güvenilir mi? İşte USDTC BBC com hakkında tüm merak edilenler…

Başta finans siteleri olmak üzere bazı sitelere giriş yaptığınız zaman x bir dosya da programı aygıtlara bağlamadan çeşitli para hilelerin olduğunu fark edeceksiniz. İşte son günlerde oldukça popüler olan dosyalardan birisi de usdt bbc com. USDT BBC kullanıcıları için para hilesi yaptığını ileri süren web siteleri mevcut. Bu tarz sitelere giriş yaptığınız zaman sizden kişisel bilgilerinizi istiyor ve ne istediğini soruyor. Öncelikli olarak isim soyisim alanını dolduruyor ardından da almak istediğiniz elmas tutarını giriyorsunuz. Gönder seçeneğine tıkladığınızda ise yeni bir pencerede farklı bir bekleme bölgesi açılıyor. Bu kısımda elmaslar hesabınıza aktarılıyor gibi yazılar çıkıyor. Oyuncu ilgili ekrana ulaştığında para hilesinin kullanımda olduğunu ve oyun profillerine bu elmasların ileteceğini öngörüyor.

Akabinde elmas gönderim işleminin tamamlanmadğını ve çeşitli engellerle karşılaşıldığının aktarıldığı bir uyarı veriyor. Sonrasında size bu onay işleminin elle yapılmasının gerektiğini söylüyor. Tam bu anda dolandırıcılık devreye girdiği iddia ediliyor. Kısacası telefon numaranıza gelen kodu ilgili kısma yazdıysanız paranız gitmiş oluyor ve bu ne idüğü belirsiz sisteme kayıt olmuş oluyorsunuz. Oyunları hileli bir şekilde oynamak isterken bu sitelerin avı olabilirsiniz. Dikkat edin.

Usdtbbc com nedir? USDT BBC güvenilir mi? Binance USDT BBC dolandırıcı mı?

Son günlerde güvenilirliğinden en çok şüphe duyulan sitelerden biri de usdt bbc com oldu. İnternette bazı sitelere giriş yaptığınızda çeşitli para hilelerinin döndüğünü gösteren işaretler fark edebilirsiniz. X bir dosya programı aygıtlara bağlamadan virüs gibi işleyerek hesaplara giriyor ve tüm paranızı bloke edebiliyor.

Bu bahsettiğimiz hileli x dosyalarından biri de usdt bbc com sitesinde karşımıza çıktı. USDT BBC kullanıcıları, sosyal medya ve çeşitli platformlarda bahsedilen dolandırıcılık hilelerini duyunca paniğe kapıldı.

Bu tarz siteler kişisel bilgileri talep ederek kullanıcıyı istediği sayfaya yönlendiriyor. Örneğin son olarak Binance işlemlerinin yapıldığını iddia eden USDT BBC sitesinde kullanıcının hesabına elmaslar aktarılıyor gibi görünüyor. Ancak aslında durum böyle değil.

Elmas gönderme işlemlerinde her zaman bir hata mesajı ile karşılaşılıyor. Bu onay işleminin elle yapılması öneriliyor. Dolandırıcılık hilesi bu anda devreye giriyor. Telefon numaranıza gönderilen kodu ilgili ekrana girdiğinizde tüm paranızı kaptırmış oluyorsunuz.

 Oyunları hileli bir şekilde oynamak isterken bu sitelerin avı olabilirsiniz. Dikkat edin.

You cannot copy content of this page