Dinçer Azaphan kimdir? Kaç yaşında? Dinçer Azaphan Aslen nereli?

26.07.2022
Dinçer Azaphan kimdir? Kaç yaşında? Dinçer Azaphan Aslen nereli?

Dinçer Azaphan kimdir? Kaç yaşında? Dinçer Azaphan Aslen nereli?

Galatasaray, 2021 yılında Dinçer Azaphan’ın sahibi olduğu Tunç Holding A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzalanacağını duyurmuştu. Galatasaray Futbol A Takımı ve Galatasaray Kadın Voleybol Takımının sponsorluğunu içeren iş birliği anlaşmasının imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Köksal Ünlü ve Tunç Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan’ın katılımıyla 17 Ağustos 2021 Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda yapılmıştı. Ünlü ve başarılı genç iş adamının ismi kulislerde konuşulmaya başlandı. Dinçer Azaphan 2018 yılının son ayında adı Galatasaray yönetiminde olan isimler arasındadır.

Dinçer Azaphan, Tunç Holding yönetim kurulu başkanı olan aynı zamanda babasından kalan Tunç Petrol’ün sahibidir. Ünlü petrolcü Tuncay Azaphanın oğlu olan Dinçer Azaphan, İstanbul Güngören’in Merter semtinde babasının adına bir okulu vardır. Okulun adı Tuncay Azaphan Lisesi olarak geçmektedir. Galatasaray Genel Kurul Üyesi olan Dinçer Azaphan’ın İstanbul’da 3 adet akaryakıt istasyonu bulunuyor.

Dinçel Azaphan daha önce Duygu Helvacıoğlu’yla evliydi. Yine iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimleri düğünde bulunuyorlardı. O yıllarda nikahta memurluğu siyasetçi Mustafa Sarıgül yapmış ve çift evlilik cüzdanlarını futbolcu Arda Turan’ın elinden almışlardı. DAha sonra evliliklerini bitirme kararı aldılar.

Dinçer Azaphan Aralık 2018 tarihinde Beyaz Tv program müdürü Müge Dilek ile evlendi.

You cannot copy content of this page