Esra Toptaş Kimdir, Nerelidir? Kaç yaşında? Esra Toptaş boşandımı, eşi Kimdir?

25.07.2022
Esra Toptaş Kimdir, Nerelidir? Kaç yaşında? Esra Toptaş boşandımı, eşi Kimdir?

Balık burcudur. 1999 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Habertürk Gazetesi Bölgesel Ekler Yayın Yönetmenliği yapmış ve Yerel Seçim 2019 programında konuklarını ağırlamış ve sunucu olarak yer almıştır. Esra Boğazlıyan Toptaş halen Habertürk yazarıdır.

Sunucu Esra Toptaş 2 Temmuz 2000 tarihinde Erkan Boğazlıyan ile evlenmiştir. Çiftin Şahin Efe isminde bir çocukları vardır.

Esra Boğazlıyan Toptaş 27 Şubat 1978 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen memleketi ve nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır. Balık burcudur.

1999 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Habertürk Gazetesi Bölgesel Ekler Yayın Yönetmenliği yapmış ve Yerel Seçim 2019 programında konuklarını ağırlamış ve sunucu olarak yer almıştır. Esra Boğazlıyan Toptaş halen Habertürk yazarıdır.

Esra Toptaş 27 Şubat 1978 tarihinde dünyaya gelmiştir. Esra Toptaş 1999 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Habertürk Gazetesi Bölgesel Ekler Yayın Yönetmenliği yapmış ve Yerel Seçim 2019 programında konuklarını ağırlamış ve sunucu olarak yer almıştır. Habertürk’te hafta içi her gün Gün Başlıyor programını sunmaktadır.

You cannot copy content of this page