İhsan Güvenç Kimdir? İhsan Güvenç boşandı mı? İhsan Güvenç çocuğu? ihsan güvenç eşi ve çocuğu kim?

19.07.2022
İhsan Güvenç Kimdir? İhsan Güvenç boşandı mı? İhsan Güvenç çocuğu? ihsan güvenç eşi ve çocuğu kim?

İhsan Güvenç Kimdir? İhsan Güvenç boşandı mı? İhsan Güvenç çocuğu? ihsan güvenç eşi ve çocuğu kim?

TSM Sanatçısı Mehmet İhsan Güvenç, Kaplan ailesinin kızı doktor adayı Gözde ile hayatını birleştirdi. TRT Akşam Sefası Orkestrası’nın muhteşem resitaliyle başlayan düğün töreni tek tek sahne alan TRT sanatçılarının muhteşem konseriyle tam bir düğün sefasına dönüştü.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki yazıya göz atınız.

1983 Gaziantep doğumlu olan İhsan GÜVENÇ İlk Öğretim,Orta Öğretim ve Üniversite Öğretimini yine Gaziantep de tamamladı.Müziğe olan merakı 9 yaşında bağlama ile başladı. Öğrencilik dönemlerinde Gaziantep’de çeşitli musiki korolarında koristlik ve solistlik yapan İhsan Güvenç liseden sonra Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Sanat Müziği Ses Eğitimi bölümünde Ses eğitimi,piyano,kanun dersleri aldı ve bölümünü şeref öğrencisi olarak bitirdi.

Ailesininde de verdiği destek ile özel bir kanalda yayınlanan Popstar Alaturka yarışmasına katılan İhsan Güvenç gösterdiği performansı ile müzikseverlerin desteğin alarak 2008 yılında Popstar Alaturka Türkiye birincisi oldu. 2010 yılında Selçuk Tekay’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Sitem’ adlı albümünde Zeki Müren,Ziya Taşkent,Orhan Gencebay, Selami Şahin ve Selçuk Tekay gibi üstadların eserlerini seslendirdi. Yağmur adlı şarkısı ile çıkış yapan sanatçı 2011 yılında “Uzun Yol Türküleri 2” ve 2012 yılında “Şiirine Kavuşan Şarkılar” adlı albümlerde yorumları ile destek verdi.Türkiyenin pek çok yerinde konserler veren İhsan Güvenç yurtdışında da verdiği konserlerle de gurbetçilerin gönlünü fethetmekte.

Şimdi TRT İstanbul Radyosu sanatçısı olan İhsan Güvenç 2009 yılından bu yana Trt Müzik’te yayınlan Akşam Sefası programında bizlerle olmaya ve sevenleri için yeni projeler hazırlamaya devam etmektedir.

You cannot copy content of this page