Fuck Body ne demek? Fuckbody ne demek, fuck body anlamı nedir? Fuckbuddy Ne Demek?

17.07.2022

Fuck Body ne demek? Fuckbody ne demek, fuck body anlamı nedir?

Bu kalıp sözlük anlamı olarak; aralarında duygusal bir ilişki olmayan, sadece cinsel beraberlik için zaman zaman bir araya gelen kişilerden her biri anlamındadır.

Okunuşu bu şekilde olsa da esasında Fuck-Buddy olarak geçer.

İngilizce fuck-buddy “duygusal bağlılık olmaksızın düzenli cinsel ilişkiye girilen partner” sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İngilizce fuck “cinsel ilişki” ve İngilizce buddy “arkadaş” sözcüklerinin bileşiğidir.

Aşk, kişilerarası ilişki ve bir başka varlığa duyulan derin sevgi. Aşk, en yüce erdem veya iyi alışkanlıktan, en derin kişilerarası sevgiden en basit zevke kadar bir dizi güçlü, olumlu duygusal ve zihinsel durumu kapsar.

Aşk kelimesinin anlamı ‘bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı bağlılık” duygusudur. Başka bir ifade olarak ise iki ayrı cinsin birbirine karşı duydukları bedensel ve ruhsal sevgi anlamına gelir.

Uykusuzluk, kalp çarpıntısı, iştahsızlık, ağlama ya da gülme nöbetleri, el terlemesi, baş dönmesi, aşkın fiziksel göstergeleridir. Sürekli yanında olma isteği, bitmeyen özlem, kıskançlık, başkasıyla paylaşamama gibi olgular da aşkın ruhsal belirtileridir

You cannot copy content of this page