Mehmet Kırık kimdir? Mehmet KIRIK TBMM, Diyarbakırlı kırık Mehmet hoca kimdir? Kırık Meheme kimdir, neden öldü?

15.07.2022
Mehmet Kırık kimdir? Mehmet KIRIK TBMM, Diyarbakırlı kırık Mehmet hoca kimdir? Kırık Meheme kimdir, neden öldü?

Mehmet Kırık kimdir? Mehmet KIRIK TBMM, Diyarbakırlı kırık Mehmet hoca kimdir? Kırık Meheme kimdir, neden öldü?

Tıpkı şairin dediği gibi. An geldi ve Kırık Mehmet öldü. Kırık Meheme cenazesi koca bir kalabalığı beklemiyordu belki ama ona yürekten bağlanan kalpler izlediği vidoların altına yazdı son veda kelimelerini. Kırık Meheme cenaze merasimi onu tüm sevenlerini adeta yasa boğdu. Kırık Meheme ailesi kadar onu sevenleri de bu ölümden etkilendi.

Kırık Meheme kim? Kırık Meheme biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle. Yaşadığı seneler kadar Kırık Meheme ölümü de herkesi bi hayli fazla üzdü. Bu bölümümüzde Kırık Meheme eski hali, Kırık Meheme geçmişi, Kırık Meheme gençliği ve Kırık Meheme yaşamı ile ilgili bilgiler sunacağız.

Diyarbakır sokaklarında videolara alınan Diyarbakırlı Kırık Meheme çoğu zaman çeşitli vatandaşların aykırı sorularını youtube üzerinden keyifli bir biçimde yanıtlayan bir kişilikti. Diyarbakır etrafında halk içinde (kırık meheme) lakabı ile bilinen Mehmet Kırık hayata erken veda eden isimler içinde yerini aldı. Diyarbakır sokaklarında 7’den 70’e herkesin sevdiği Kırık meheme bir gece evine gitmedi. Akrabaları onu aramaya başladı. Geceyi bir parkta geçirdiği elde edilen Kırık meheme kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği bilgisine ulaşıldı. Kırık Mehme Fizik öğretmenliği yapmış ve Milli Eğitim Şube Müdürlüğünde görev almıştı.
Kıkırık Meheme yaşamını yitirdi! Kırık Meheme kaç yaşında ve neden öldü?

Diyarbakırlı Kırık Meheme, hemen hemen 10 yıl önce rahatsızlanan Kırık meheme, ruh sağlığıni kaybetmişti. 13 Eylül 2018 senesinde da kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiştir. Kırık Meheme’nin yaşamı ibretlerle doludur. Diyarbakırlı Kırık Meheme hikayesi anlattığı ve kelimelerine eklediği birden fazla söylem aslında topluma birer mesaj niteliği kazandırmaktadır. Kırık olması da deliliğinden değildi. Belki de akıllıca söylemleriydi.
Kırık Meheme videoları ve Kırık Meheme röportajı

Kırık Meheme neden öldü? Niye öldü? Diyenler ilk etaplarda bu acı habere itimat etmedilerse de sonradan tüm gerçekler ortaya çıkmıştır. Kırık Meheme mezarı Diyarbakır’dadır. Esasen Diyarbakırlıdır.

Diyarabakır’da hemen herkesin bir kez denk gelip dikkat kesildiği 55 yaşındaki Mehmet Kırık, nam-ı diğer Qırıx Mıheme yaşadığı sokaklarda yaşamını yitirdi. Bir kafe bahçesinde, sandalyeler üzerinde ‘kalp krizinden’ öldüğü haberleri geçti.

Kırık Meheme mezarı Diyarbakır’dadır. Aslen Diyarbakırlıdır.

You cannot copy content of this page