Massaka Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Massaka Gerçek Adı Ne?

07.07.2022
Massaka Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Massaka Gerçek Adı Ne?

Massaka Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Massaka Gerçek Adı Ne?

Atilla Murat İlhan’ın boyu 1.82 cm, kilosu 82, burcu ise akrep’tir. Murdoc, Massaka36 ve Diablo63 sahne adlarını da kullanmıştır. Akrep isimli parçasında Avrupa’da King ifadesi tüm dinleyicileri tarafından doğrulanmaktadır. Son dönemlerde özellikle Kodes ile arasında sorunlar ile medyanın gündemine gelmektedir.

Resmi instagram hesabı @massakaofficial ‘ın günümüz itibariyle takipçi sayısı 610bin civarındadır. Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 581 B. Sayılar her geçen gün artmaya devam etmektedir.

1984 yılının Ekim ayında dünyaya gelen ünlü isim Almanya doğumludur. Gerçek ismi Atilla Murat İlhan’dır. Yaşantısını doğup büyüdüğü Almanya Kreuzberg’de sürdüren Murat İlhan baba tarafında ise aslen Trabzon’ludur.

Hard Rock tarzında yaptığı hip hop müzik ile adından söz ettiren ünlü isim, Türkçe ve Almanca rap yapmaktadır. Rap dünyasına Karanlık isimli albüm çalışması ile girmiştir. Daha sonra Sansar Salvo ile beraber Eşkiya adlı 2. albümün altına imzasını atmıştır. Özellikle Gekko, Killa Hakan ve Ceza gibi isimler ile birlikte çıkarmış olduğu Katliam albümü ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Blutbeton isimli albümü ile çıkışını sürdürmüştür.

Box ve Wing chu sporları ile ilgilenen Atilla Murat İlhan küçüklüğünden bu yana kendisini rap şarkılar ile ifade etmeyi tercih etmiştir. İlk dönemler Murdoc ismini kullanmış ancak Amerika’nın yasal nedenleri ile ismi kullanamamıştır. Günümüzdede Massaka markası ile bandana, kolye ve tişört gibi ürünleride bu marka ile sunmaktadır.

You cannot copy content of this page