Eden Polani ve Meedo Evlendi Mi? Mohammed Alsaloussi’nin Sevgilisi Eden Polani Kimdir? Kaç yaşında?

06.07.2022
Eden Polani ve Meedo Evlendi Mi? Mohammed Alsaloussi’nin Sevgilisi Eden Polani Kimdir? Kaç yaşında?

“Şeyma’dan İyi ki Kurtuldum” Diyen Meedo, Model Sevgilisi Eden Polani ile Evlilik Hazırlığına Başladı!
Şeyma Subaşı’nın Mısırlı eski nişanlısı Mohammed Alsaloussi’nin yeni İsrailli model sevgilisi Eden Polani ile evlilik hazırlığı yaptığı ileri sürüldü. Dedikodulara göre Meedo, ‘Şeyma’dan iyi ki kurtuldum!’ diyormuş.

Bildiğiniz üzere Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini bitirmişti.

Daha önce de ayrılıp barışan çift, bu kez kesin olarak son noktayı koymuştu.
Ardından Şeyma Subaşı’nın adı Hakan Sabancı ile anıldı, Meedo’nun ise güzelliğiyle dillere destan İsrailli model Eden Polani ile!

Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşkla Türkiye gündeminde oldukça yer edinen Mohammed Alsaloussi’nin yeni sevgilisi Eden Polani merak konusu oldu. Peki Eden Polani kaç yaşında, nereli, kaç yaşında ne iş yapıyor, Instagram Hesabı…

Şeyma Subaşı’nın bir dönem birlikte olduğu sevgilisi Mısırlı milyarder Meedo, Eden Polani ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı ile evlenmesi beklenirken ayrılık haberi gelen Meedo, İsrailli model Eden Polani ile evlenecek.

Eden Polani, İsrailli model ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlıkları yapıyor.
Daha önce fenomen isim Şeyma Subaşı ile sevgili olan Meedo, “Şeyma’dan iyi ki kurtuldum. Eden ile çok mutluyum, yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz” dediği de iddia edildi. Mohammed Alsaloussi ile evlenmeleri beklenen Şeyma Subaşı’dan ayrılık haberi gelmişti. Bir dargın bir barışık süren ilişkilerinde ayrılıkla yüzleşen Şeyma Subaşı’nın beklemediği bir son gerçekleşti.

1.5 yıl süren ilişki sonrası yeni bir ilişkiye adım atan Mısırlı milyarder, İsrailli model Eden Polani ile evlilik kararı aldı.

Eden Polani’nın Instagram Hesabı

Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşk ile magazin gündemini oldukça meşgul eden Mohammed Alsaloussi’nin yeni model sevgilisi Eden Polani, sosyal medya hesaplarından Instagram‘ı olukça etkin kullanıyor. Onun hesabına @edenpolanii adresinden ulaşabilirsiniz.

You cannot copy content of this page