Ömer Varol Martı Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ömer Varol Martı Biyografi

05.07.2022
Ömer Varol Martı Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ömer Varol Martı Biyografi

Ömer Varol Martı Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ömer Varol Martı Biyografi

Ömer Varol Martı Oyuncu, Yönetmen, Eğitmen, Öğrenci, Senarist

@omervarolmarti kullanıcı adı ile Twitterda bulunur.

Ömer Varol Martı, 1992 yılında İzmir’de dünya’ya gözlerini açmıştır. 2010 yılında Dr. Osman Yaşar Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi’ni kazanmış ve bu Üniversite’de Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Laboratuvar Bölümü’nden 2014 yılında mezun olmuştur. Ardından İstanbul’da bulunan Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim görmektedir.

Eğitim Hayatına devam ederken bir yandan da tiyatro’yla alakalı çalışmalar yapmaktadır ve tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olarak tanınmaktadır. İlk profesyonel oyunu 2009 yılında Kordonda Nal Sesleri ismiyle bilinen askeri bir oyundur. Daha sonra ise the-makara isimli bir skeç ekibine dahil olmuş ve yaklaşık dokuz aylık bir çalışmadan sonra Matrak Adamlar ismiyle bilinen doğaçlama tiyatro ekibinde kendisine yer bulmuştur.

Bir çok metin ve çocuk oyununda da yer alan Ömer Varol Martı, 2014 yılında arkadaşlarıyla birlikte doğaçlama ve metin oyunları içeriğine sahip sahip Tiyatro Karyola’yı kurmuşlardır. Ekibi ile birlikte Kılçık Mekan, Old City Comedy Club, BKM Mutfak gibi tiyatro sahnelerinde doğaçlama komedi gösterileri düzenlemektedir. Kılçık Afacan Çocuk Kulübü’nün kurucularından biri olurken aynı zamanda Kılçık Çocuk Drama Eğitimi yönetim kadrosundadır. Aynı zamanda M&C Saatchi, Vodafone, DenizBank vb. önemli markalarla reklam çalışmaları da düzenlemiştir.

Ömer Varol Martı Nereli?

Ömer Varol Martı, doğma büyüme İzmir’lidir.

Ömer Varol Martı Kaç yaşında?

Ömer Varol Martı, 1992 yılında doğmuş ve 2022 yılı itibariyle 30 yaşındadır.

You cannot copy content of this page