Bernard Arcas kimdir? Bernard Arkas ilk eşi kim? Lucien Arcas kimdir?

05.07.2022
Bernard Arcas kimdir? Bernard Arkas ilk eşi kim? Lucien Arcas kimdir?

1970 yılında İzmir’de dünyaya gelen Bernard Arkas, Orta Öğrenimini İzmir Saint Joseph Lisesinde, Lise Eğitimini Ecole Nouvelle de la Suisse Romande (İsviçre) yaptı. YYüksek Öğrenimini City of London’ın Denizcilik Bölümünde tamamladı.

2012 yılında Bernard Arcas ve Funda Düzgün Arcas, 13 yıllık yakın dostluklarını Paris yakınlarında bir ortaçağ kasabasında hayat arkadaşlığına dönüştürdüler…

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arcas ile FD Dekorasyon Mimarlık ve İnşaat Şirketi ortaklarından Funda Düzgün “Hayat değerli olanı biriktirdiğimiz uzun bir hikaye” diyerek muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi.


En yakın 16 arkadaş katıldı. Gelin ve damadın çok yakın 16 arkadaşının katıldığı düğün töreninde damadın nikah şahitliğini Varol Altun ve Elif Kaptan yaparken, gelinin şahitliğini ise Selda Gülay ve Selim Kaptan yaptılar. Funda Düzgün Arcas, İzmirli modacı Zeynep Acar tarafından hazırlanan Fransız dantelinden yapılmış sade bir gelinlik giydi. Üç gün süren düğün töreninde, nikah töreni 24 Şubat Cuma günü Chateau D’Esclimont’da gerçekleşti ve gece süpriz bir parti ile devam etti.

Lucien Arcas  1945 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Marsilya kökenli bir aileden gelmektedir. Lucien Arcas İzmir St. Joseph Fransız Lisesi mezunudur. Merkezi İzmir’de bulunan Arkas Holding ve ona bağlı 61 olan şirketlerinin kurucusu ve genel müdürü olan Arkas, birçok kez Türkiye’nin gelir vergisi rekortmenleri listesinde yer aldı.

Lucien Arkas, 1000’e yakın eserden oluşan Resim Koleksiyonunun sahibidir. Bu koleksiyonu sergilemek için İzmir’de Arkas Sanat Merkezi’ni kurdu.

LUCİEN ARKAS’IN EVLİLİKLERİ 

Lucien Arkas ilk evliliğini üç çocuğunu annesi ile yapmıştı. Lucien Arkas’ın bu evlilikten Bernard Arcas,Diane Arcas Göçmez ve Claire Christine Arcas isimli çocukları vardır. Lucien Arkas ikinci evliliğini asistanı Esra Arkas ile gerçekleştirdi. Lucien Arkas üçüncü evlilğini Gülbeniz Arkas ile yaptı. Çiftin bu evlilikten 2012 doğumlu bir kızları var.

Lucien Arkas dördüncü evliliğini Merve Sakallı ile yaptı. Çift,  25 Haziran 2022 tarihinde İzmir Büyükşehir Beleidye Başkanı Tunç Soyer tarafından kıyılan nikah ile evlendi.

You cannot copy content of this page