Memik Yılmaz Kimdir? Nerelidir? Gaziantep

04.02.2023

Memik Yılmaz Kimdir? Memik Yılmaz Nerelidir? Memik Yılmaz Gaziantep Yılda Şirketler Grubu?

Mehmet Özmen’in görevi kabul etmemesinin ardından Vali Davut Gül, Başkanlık isteyen Yılda Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Memik Yılmaz ile bir araya geldi. Gaziantep Valiliği sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “ Gaziantep FK yönetimine talip olan YILDA Taşımacılık Yönetim Kurul Başkanı Memik Yılmaz, Valimiz Davut Gül’ü ziyaret etti. Kulübün yeni yönetimini oluşturacak Memik Yılmaz’a başarılar diliyoruz” denildi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep FK’nın yeni yönetimini kurma görevini İş İnsanı Memik Yılmaz’a verdi.

Gaziantep Valiliği Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi…

Gaziantep FK yönetimine talip olan YILDA Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Memik Yılmaz, Valimiz Davut Gül’ü ziyaret etti. Kulübün yeni yönetimini oluşturacak Memik Yılmaz’a başarılar diliyoruz.

Gaziantep FK’da Başkanlık sorunu Yılda Taşımacılık Şirketi sahibi Memik Yılmaz ile çözüldü.

2021 yılında YILDA hakkında basında yer alan haber.

Yılda Grup filosunu güçlendirdi

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Yılda Şirketler Grubu tarafından satın alınan 21 adet Isuzu D-Max’in teslimatını Gaziantep’te gerçekleştirdi.

20 yılı aşkın süredir Anadolu Isuzu’nun kurumsal müşterisi olan ve eğitim, turizm ve taşımacılık, petrol, özel güvenlik ve temizlik sektörlerinde faaliyet gösteren Yılda Şirketler Grubu, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde faaliyet gösteren şirketlere hizmet sunuyor. Araç parkurunda toplam 500 adet Isuzu aracı bulunan Yılda Grubu, filosunu genişletirken yine Isuzu kalitesini ve memnuniyetini tercih etti.

Törene, Yılda Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Memik Yılmaz, Onursal Başkan Mehmet Yılmaz,
Gaziantep Ulaştırma Altyapı Bakanlığı Bölge Müdürü Ömer Alkış, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Satış Müdürü Atakan Gürler, Filo ve Kilit Müşteriler Sorumlusu Hamdi Toker, Anadolu Isuzu Gaziantep Bayisi Dicle FZA Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dicle ve Satış Müdürü Aykut Baş katıldı.

Gaziantepspor, 1969 yılında kurulan ve 2020 yılında kapanan futbol takımıdır. Lakapları Şahinler olan takımın renkleri, kırmızı ve siyahtır. Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluğu olmamasına karşın bugün 1. Lig adıyla anılan Türkiye’deki 2. seviye futbol ligini 1979 ve 1990 yıllarında şampiyon tamamlamıştır.

Gaziantepspor Nasıl Çökmüştü?

Son olarak ligin 10. haftasında konuk olduğu Arabam.com Konyaspor’u 1-0 mağlup eden kırmızı-siyahlı ekip, ardından çıktığı 7 maçta da sahadan 3 puanla ayrılamadı.
Ligin 12. haftasında Corendon Alanyaspor’a deplasmanda 2-0 kaybeden Gaziantep temsilcisi, sonraki hafta evinde Yukatel Kayserispor’a 2-1 yenilirken, Vavacars Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.
Beşiktaş ile sahasında 1-1 berabere kalan kırmız-siyahlı ekip, sonraki hafta deplasmanda Bitexen Giresunspor’a 2-1 yenildi devamında ise evinde Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Dün de deplasmanda İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK’nin galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Yalnış transferler, döviz kurunun darbesi, ekonomik kriz ve yönetimsel sorunlar üst üste gelince Gaziantep Futbol Kulübü darboğaza girdi.. Eh.. Futbolda girdiğin bu darboğazdan çıkmak öyle kolay değil. Bakın bugün Gaziantepspor, Malatyaspor, Mersin İdman Yurdu, eski Kayserispor ve say sayabildiğin kadar.. Bu kadar kulüp battı gitti. Çoğu yeniden ayağa kalktı ama bir çoğunun da kapısına kilit vuruldu. Bugün baktığımızda Türk futbolu gerçekten büyük sorunlar yaşıyor. En az borcu olan kulübün 600-700 milyon TL borcu var. Bunlardan birisi de maalesef “ Türkiye’nin örnek kulübü, tek borçsuz kulübü” dediğimiz Gaziantep Futbol Kulübü oldu.. Son yıllarda yapılan hatalar, üst üste alınan transferler, parayla alıp, parayla gönderilen futbolcular derken yeterli desteği bulamayan bu kulüp bugün darboğazın tam dibine düştü.

You cannot copy content of this page