Belma Belen Kimdir, Evli mi? Belma Belen Kaç Yaşında?

03.07.2022
Belma Belen Kimdir, Evli mi? Belma Belen Kaç Yaşında?

Belma Belen Kimdir, Evli mi? Belma Belen Kaç Yaşında? Belma Belen kaç yaşında, evli mi, nereli, mesleği ne? Belma Belen’in hayatı ve biyografisi!

Belma Belen 17 Nisan 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi ancak aslen İzmirli. Belma Belen ilk, orta, lise ve üniversite eğitimlerini de Ankara’da tamamladı. … Üniversite eğitimden sonra sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Belma Belen, ilk olarak Flash TV’de daha sonra ise TGRT Haber kanalında program sundu.

Belma Belen Kimdir, Evli mi? Belma Belen Kaç Yaşında? Belma Belen kaç yaşında, evli mi, nereli, mesleği ne? Belma Belen’in hayatı ve biyografisi!

17 Nisan 1984 tarihinde Ankara’da doğan Belma Belen, aslen İzmirlidir. Belma Belen ilk, orta, lise ve üniversite eğitimlerini de Ankara’da tamamladı. Üniversite eğitimden sonra sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Belma Belen, ilk olarak Flash TV’de daha sonra ise TGRT Haber kanalında program sundu.

Bir süre Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde sunuculuk ve spikerlik eğitimi alan Belma Belen, medya kariyerine birçok festival, kongre ve konferanslarda sunum yaparak adım atmıştır. Televizyon kariyerine ise ilk kez Flash TV’de başlayan Belma Belen, daha sonra TGRT Haber kanalına transfer olmuştur. Belma Belen ile Geziyoruz ve Belma Belen’le Festivaldeyiz adlı programların sunuculuğunu üstlenen Belma Belen, ilerleyen zamanlarda Beyaz TV televizyonuna geçiş yapmıştır.

Belma Belen ilk, orta, lise ve üniversite eğitimlerini de Ankara’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimden sonra sunuculuk ve spikerlik eğitimleri almıştır. İlk olarak Flash TV’de daha sonra ise TGRT Haber kanalında program sundu. TGRT programlarından sonran Beyaz TV’ye geçen Belma Belen burada önce “Başkanlar Anlatıyor” isimli programı sundu.

Sonrasında ise gezi programına geçiş yapan Belma Belen şimdilerde Beyaz TV’de “Geziyoruz” programının sunuculuğunu yapmaktadır. “Belma Belen’le Geziyoruz” hafta içi her gün 15:30’da Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor.

ürkiye’nin farklı coğrafyalarında, ülkenin birinden harika köşeleri; tarihi, doğası, yöresel lezzetleri ve farklı kültürleriyle, Belma Belen’in kendine özgü keyifli sunumuyla Belma Belen’le Geziyoruz programında her Pazar saat 15.00’te Beyaz TV ekranlarında seyircinin karşısına çıkıyor.

You cannot copy content of this page