Asiye Acar kimdir? Nerelidir? Doğum tarihi? Asiye Acar biyografi? Vikipedi

29.01.2023

Asiye Acar kimdir kaç yaşında? nerelidir? Asiye Acar kaç yaşında? Asiye Acar eşi, Asiye Acar evli mi? Asiye Acar Vikipedi? Asiye Acar biyografisi? Asiye Acar Kanal D?

Magazin muhabirliğine deneyimli haberci Reha Muhtar ile başlayan Asiye Acar, Kanal D’de yayınlanan “Magazin D” programının yeni Haber Müdürü oldu.

Asiye Acar biyografisi için buraya tıklayınız veya aşağıdaki yazıyı okuyunuz. Magazin muhabirliğine deneyimli haberci Reha Muhtar ile başlayan Asiye Acar, Kanal D’de yayınlanann “Magazin D” programının yeni Haber Müdürü oldu.

@asiyeacar kullanıcı adı ile instagramda bulunur. 208 bin takipçisi vardır.

Magazin muhabirliğine deneyimli haberci Reha Muhtar ile başlayan Asiye Acar, Kanal D’de yayınlanann “Magazin D” programının yeni Haber Müdürü oldu..

Kanal D’nin magazin dünyasındaki en son gelişmeleri izleyebileceğiniz programı Magazin D Cumartesi, ekranlarınıza renk katacak.

Magazin D Yaz programı Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanıyor. Peki ama Magazin D Yaz sunucusu Tara De Vries kimdir, kaç yaşında?

Tara De Vries, Magazin D Yaz programının sunucusu olarak dikkat çekiyor. Yazın tüm heyecanı Magazin D Yaz’da yaşanıyor. Tara de Vries’in sunumuyla “Magazin D Yaz”, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana geliyor. Peki ama Tara De Vries kimdir?

Tara De Vries kimdir?

Tara Madelein De Vries. Türk manken. 2018 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında ‘Miss Turkey Universe 2018’ unvanına sahip olmuştur. Özlem Kaymaz’ın Hollandalı eski eşi Watze de Vries’ten olan kızıdır.

You cannot copy content of this page