Mahmut Eren hoca kimdir? Mahmut Eren Hoca kimin damadı? Mahmut Eren hoca biyografisi

24.06.2022
Mahmut Eren hoca kimdir? Mahmut Eren Hoca kimin damadı? Mahmut Eren hoca biyografisi

Mahmut Eren hoca kimdir? Mahmut Eren Hoca kimin damadı? Mahmut Eren hoca biyografisi

Sizde Mahmut Eren hoca kimdir? Mahmut Eren Hoca kimin damadı? Mahmut Eren hoca biyografisi gibi soruların yanıtını merak ediyorsanız aşağıdaki adrese aradığınız cevabı bulabilirsiniz.

Mahmut Eren Hoca kimin damadı? Mahmud Efendi Hz.nin Aile Efradından Damadı Mahmud Eren HOCA Oğullarından Ahmed ve Abdullah Hoca ve Torunları Abdulhalik ve Muhammed Fatih HOCA Ufaklıkar ise Muhammed Fatih Hoca İle Mahmud Eren Hocamızın çocuklarıdır.

Rebiülevvel ayının ilk gecesi kılınması tavsiye edilen bir namaz vardır. Rebiülevvel’in ilk gecesi ise 26 Eylül 2022 Pazartesi akşamıdır. Geceler önden geldiği için Salı günü Rebiülevvel’in ilk günüdür. Akşam namazından sonra kılınan 2 rekatlık namazda her rekatta Fatiha Suresinden sonra üç kere İhlas Suresi okunur. Selam verilip namaz tamamlandıktan sonra Peygamber Efendimiz (S.A.V)’e salavat getirilir. Salavat-ı Şerif şu şekilde getirilir: “Ey Allah! (Efendimiz) Muhammed’e ve (Efendimiz) Muhammed’in âline rahmetinle salât eyle, bereket ver selâmet ihsan eyle. Ey acıyanların en merhametlisi (duamı kabul eyle)!” 3. günde kılınması tavsiye edilen namaz da dört rekat kılınır. Rebiülevvel’in üçüncü günü 29 Eylül Perşembe’dir. Her rekatında Fatiha Suresi’nden sonra bir kere Ayete’l-Kürsi okunur. Namazın ardından ise üçer kere Taha ve Yasin Sureleri okunur. 21. Günde tavsiye edilen namaz ise iki rekattır. Rebiülevvel’in 21. günü 17 Ekim Pazartesi gününe dek gelir. Her bir rekatta Fatiha’dan sonra bir kere Müzzemmil Suresi okunur.

You cannot copy content of this page