Yonca Türkman Hangi Dizilerde Oynadı? Yonca Türkman dizileri, Oyuncu Yonca Türkman Kimdir?

19.06.2022
Yonca Türkman Hangi Dizilerde Oynadı? Yonca Türkman dizileri, Oyuncu Yonca Türkman Kimdir?

Yonca Türkman Hangi Dizilerde Oynadı? Yonca Türkman dizileri, Oyuncu Yonca Türkman Kimdir?

Oyuncu Yonca Türkman Kimdir? Yonca Türkman Kaç Yaşında, Neden Öldü? Yonca Türkman Hangi Dizilerde Oynadı?

Birçok dizide rol alan oyuncu dün sabah, Gaziosmanpaşa’da 15. kattaki evinin balkonundan bilinmeyen bir nedenle düştü. Durum, polis ve sağlık ekipleri bildirdi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Sağlık ekipleri Türkman’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Türkman’ın evde yalnız olduğu belirtilirken, olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Yonca Türkman, 45 yaşında olduğu biliniyordu. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümünden mezun olan Türkman, uzun seneler boyu kurumsal firmalarda tekstil mühendisi olarak çalışmış ve üç sene önce iş hayatına ara vererek tiyatro ve müzik sektörüyle ilgilenmeye başlamıştı.Türkman’ın bilinmeyen bir sebeple balkondan düştüğü yapılan ilk incelemeler kapsamında belirlendi. Ancak düşüş sebebi araştırılmaya devam ediliyor ve olayla ilgili incelemeler sürüyor. Balkondan düşen Yonca Türkman, Gaziosmanpaşa’da 15. kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.Yonca Türkman Hangi Dizilerde Oynadı?Şimdiye kadar Cem Yılmaz ile birlikte Hepsiburada reklamında, sonrasında Adı Sevgi, Evlilik Hakkında Herşey, Son Nefesim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi önemli dizilerde rol aldı.

Televizyon dünyasının yakından tanımış olduğu Oyuncu Yonca Türkman, yaşamış olduğu evinin balkonundan düşerek feci şekilde can verdi. Olayın basına yansıması ile beraber kullanıcılar Oyuncu Yonca Türkman Kimdir? Yonca Türkman Kaç Yaşında, Neden Öldü? Yonca Türkman Hangi Dizilerde Oynadı? sorularına cevap aramaya başladılar…

Yonca Türkman, 45 yaşlarında olduğu biliniyordu. Ancak düşüş sebebi araştırılmaya devam ediliyor ve vakayla ilgili incelemeler sürüyor. Balkondan düşen Yonca Türkman, Gaziosmanpaşa’da 15. kattaki evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

Yonca Türkman Hangi Dizilerde Oynadı?

Şimdiye kadar Cem Yılmaz ile beraber Hepsiburada reklamında, sonrasında Adı Sevgi, Evlilik Hakkında Herşey, Son Nefesim, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz şeklinde mühim dizilerde rol aldı.

You cannot copy content of this page