Binnur Günay biyografisi? Binnur Günay kimdir? Twitter Binnur Günay ?

12.05.2023

Binnur Günay biyografisi? Binnur Günay kimdir? Twitter Binnur Günay ? Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Binnur Günay biyografisi? Binnur Günay kimdir? Twitter Binnur Günay? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Binnur Günay biyografisi? Binnur Günay kimdir? Twitter Binnur Günay ? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Binnur Günay gazetecidir. Sosyoloji ve psikoloji alanlarında yaptığı araştırmalarla tanınıyor. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamlayan Günay, İstanbul Üniversitesi Tarih lisans bölümünü bitirdi. Ardından eğitim sektöründe yöneticilik ve halkla ilişkiler uzmanlığı görevleri alan Günay, araştırmacı gazeteciliğiyle tanınıyor. Twitterda biyografisine dair video veya youtube biyografi videosu bulunmamaktadır. Binnur Günay biyografisi? Binnur Günay kimdir? Twitter Binnur Günay videosu?

Binnur Günay ilk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamladı. İstanbul Üniversite’si Tarih bölümünde lisans eğitimi aldı. Eğitim sektöründe yöneticilik ve halka ilişkiler uzmanlığı görevleri yerine getirdi. Araştırmacı gazeteci kimliği ile sosyolojik, psikolojik siyasi içerikli araştırmayı ön plana çıkaran yazılar yazıyor.

You cannot copy content of this page