Elif Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Elif Esen Ne İş Yapıyor, Kiminle Evli?

07.05.2023

Elif Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Elif Esen Ne İş Yapıyor, Kiminle Evli?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Elif Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Elif Esen Ne İş Yapıyor, Kiminle Evli? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Elif Esen Kimdir, Kaç Yaşında? Elif Esen Ne İş Yapıyor, Kiminle Evli? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

İlk olarak 2020 yılında Demokrasi ve Atılım Partisi’nin kurucuları arasında yer alması ile gündeme gelen Elif Esen Kimdir? merak edilmekte. 1969 İstanbul doğumlu olan Elif Esen, 2023 yılı itibari ile 54 yaşındadır.

Günümüze kadar bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Elif Esen; Lisans eğitimini İ.Ü İşletme fakültesinde, yüksek lisans eğitimini İ.Ü Sosyoloji kürsüsü Sivil Toplum ve Sosyal Sorumluluk Yönetimi programında tamamladı. Ayrıca Boğaziçi Üniversitesi bilgisayar programcılığı, AB Proje yönetimi, Girişimcilik sertifika eğitimlerini tamamladı. KADEM’de yönetim kurulu üyesi olarak bilinen Elif Esen, kadın istihdamıyla alakalı olarak çalışmalar yapmıştı.

Ayrıca Esen, kadın istihdamı hakkında son dönemde yapılan çalışmalarla alakalı tespitlerde bulunmuş ve sorunlara çözüm önerileri getiren Elif Esen; 2002 den itibaren girişimcilik ve toplumsal konular ağırlıklı olmak üzere siyaset ve sivil toplum çalışmalarına devam etti.

İki ayrı sivil toplum kuruluşunun kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaptı. Farklı dernek ve vakıflarda bulunan üyelikleri ile dezavantajlı çocuk ve gençlerin toplumsal uyumu ve istihdam edilebilirlikleri, göç ve toplumsal etkileri alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.

Aile şirketinde çeşitli görevler aldıktan sonra girişimcilik çalışmalarını farklı firmaların markalaşma çalışmaları ile yürüttü, iş hayatına İstanbul’da devam etmektedir.

Elif Esen evli ve iki çocuk annesidir. 9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan öncülüğünde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin kurucuları arasında yer aldı. Partinin Başkanlık Kurulunda Sosyal Politikalar Başkanı olarak görev aldı.

You cannot copy content of this page