Robert Lewandowski’nin Eşi Anna’nın Instagram Hesabı Nedir?

16.04.2022
Robert Lewandowski’nin Eşi Anna’nın Instagram Hesabı Nedir?

Robert Lewandowski Polonyalı profesyonel futbol oyuncusudur. Robert Lewandowski, Bundesliga’da mücadele eden Bayern Münih’in forvet oyuncusu ve Polonya Futbol Milli Takımı’nın kaptanıdır.

Znicz Pruszków takımının ikinci ve üçüncü liglerdeki mücadelesinde en çok gol atan isim olduktan sonra Robert Lewandowski, Lech Poznan’a transfer oldu. Lewandowski, Polonya Süper Ligi Ekstraklasa’nın 2009-2010 sezonunda en çok gol atan isim ünvanına da sahip oldu ve takımı Lech Poznan, sezonu liderlikle tamamladı.

2010 yılında 4,5 milyon avroya Alman Borussia Dortmund takımına transfer olan Robert Lewandowski, Bundesliga’da art arda aldığı 2 ünvanın yanı sıra onur ödüllerinin sahibi oldu. Aynı yıl Bundesliga’da en çok gol atan futbolcu oldu. 2013 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında da top koşturan Robert Lewandowski, turnuvada Cristiano Ronaldo’nun ardından en çok gol atan ikinci isim oldu.

2014-2015 sezonunun başlamasından önce Robert Lewandowski hiçbir ücret almadan rakibi Bayern Münih’in kadrosuna dahil oldu. Bundesliga’da top koşturduğu 3 yıl boyunca kadrosunda yer aldığı her takım Yılın Bundesliga Takmı olarak seçildi.

2015-2016 futbol sezonunda attığı 30 gol ile yılın en golcü ismi oldu. 2016-2017 futbol sezonunda da Bundesliga’da Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Takipçilerine beslenme ve spor hakkında tüyolar veren ünlü ismin adresinde @annalewandowskahp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Çift Polonya’da oldukça ünlü ve çifte Polonya’da, “Polonya’nın Beckham çifti” deniliyor.

Robert Lewandowski’nin Eşi Anna’nın Instagram Hesabı Nedir?

Bayern Münih’le yolları ayırıp Barcelona’ya gideceği konuşulan Robert Lewandowski’nin eşi Anna’nın bir paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Bayern Münih’in “Lewa’yı bırakmıyoruz” açıklamasından sonra Anna’nın, “İspanyolca öğrenmeye başladım, İspanya’ya gidiyorum” paylaşımı dünya basınında yankı uyandırdı.

Lewandowski’nin eşi Anna Polonya’da ünlü bir karateci. 2023 Polonya Karate Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan kadın Lewandowski için yıldız futbolcu, “bacağımın esnekliğini ona borçluyum” demişti.

You cannot copy content of this page